IT & Engineering by Innovation Leaders

  • BUCURESTI
  •    25 Mai 2017

IT & Engineering by Innovation Leaders reprezintă punctul de întâlnire al companiilor inovatoare din industriile tehnice cu viitorii lideri ai inovației

IT & Engineering by Innovation Leaders reprezintă punctul de întâlnire al companiilor inovatoare din industriile tehnice cu viitorii lideri ai inovației.

Dacă te numeri printre cei care vor să fie cu un pas înaintea celorlalți, care au skilluri diferențiatoare sau vor să se remarce, te așteptăm la IT & Engineering by Innovation Leaders, pentru a afla cum să îți conturezi abilitățile de viitor lider al inovației în domeniile tehnice, cu ajutorul speakerilor și companiilor îndrăgite de tine!

Înscrierea la eveniment este GRATUITĂ, asigurându-ți participarea la conferințele care se vor axa pe avantajele unui angajator inovator sau cum poate inovația să schimbe o companie. Workshopurile susținute de reprezentanții companiilor îndrăgite de tine te pot ajuta să-ți rezervi un loc de muncă în companiile partenere și să afli mai multe despre investitiile pe care le-au făcut companiile în angajați și în proiectele de succes cu care se mândresc.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward