IT & Engineering by Innovation Leaders

  • BUCURESTI
  •    25 Mai 2017

IT & Engineering by Innovation Leaders reprezintă punctul de întâlnire al companiilor inovatoare din industriile tehnice cu viitorii lideri ai inovației

IT & Engineering by Innovation Leaders reprezintă punctul de întâlnire al companiilor inovatoare din industriile tehnice cu viitorii lideri ai inovației.

Dacă te numeri printre cei care vor să fie cu un pas înaintea celorlalți, care au skilluri diferențiatoare sau vor să se remarce, te așteptăm la IT & Engineering by Innovation Leaders, pentru a afla cum să îți conturezi abilitățile de viitor lider al inovației în domeniile tehnice, cu ajutorul speakerilor și companiilor îndrăgite de tine!

Înscrierea la eveniment este GRATUITĂ, asigurându-ți participarea la conferințele care se vor axa pe avantajele unui angajator inovator sau cum poate inovația să schimbe o companie. Workshopurile susținute de reprezentanții companiilor îndrăgite de tine te pot ajuta să-ți rezervi un loc de muncă în companiile partenere și să afli mai multe despre investitiile pe care le-au făcut companiile în angajați și în proiectele de succes cu care se mândresc.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward