IT & Engineering by Innovation Leaders

  • BUCURESTI
  •    25 Mai 2017

IT & Engineering by Innovation Leaders reprezintă punctul de întâlnire al companiilor inovatoare din industriile tehnice cu viitorii lideri ai inovației

IT & Engineering by Innovation Leaders reprezintă punctul de întâlnire al companiilor inovatoare din industriile tehnice cu viitorii lideri ai inovației.

Dacă te numeri printre cei care vor să fie cu un pas înaintea celorlalți, care au skilluri diferențiatoare sau vor să se remarce, te așteptăm la IT & Engineering by Innovation Leaders, pentru a afla cum să îți conturezi abilitățile de viitor lider al inovației în domeniile tehnice, cu ajutorul speakerilor și companiilor îndrăgite de tine!

Înscrierea la eveniment este GRATUITĂ, asigurându-ți participarea la conferințele care se vor axa pe avantajele unui angajator inovator sau cum poate inovația să schimbe o companie. Workshopurile susținute de reprezentanții companiilor îndrăgite de tine te pot ajuta să-ți rezervi un loc de muncă în companiile partenere și să afli mai multe despre investitiile pe care le-au făcut companiile în angajați și în proiectele de succes cu care se mândresc.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Codiax 2021

Codiax, singurul și cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat exclusiv fenomenului Deep Tech va avea loc între 13-14 mai, pe platforma Hopin.

Citește tot arrow_forward

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward