IT Generation 2020- Cum traversează criza şi ce planuri de viitor au furnizorii locali de servicii de mobilitate

  •    27 Iulie 2020

Ziarul Financiar te invită la videoconferinta IT Generation 2020- Cum traversează criza şi ce planuri de viitor au furnizorii locali de servicii de mobilitate?, luni 27 iulie, ora 09:30.

Teme de discuție?

  • Care a fost impactul crizei asupra principalelor platforme locale de mobilitate, care oferă acces prin intermediul unor aplicaţii mobile la o flotă de autoturisme şi biciclete?
  • Care sunt în prezent principalele provocări ale platformelor locale de mobilitate?
  • Ce şanse au jucătorii locali în competiţia cu giganţii internaţionali pe piaţa de servicii de mobilitate?
  • Ce schimbări a provocat / va provoca criza Covid-19 în piaţa de servicii de transport, în utilizarea platformelor de car- bike-sharing, în achiziţia autoturisme personale, utilizarea serviciilor de transport?
  • Ar trebui să sprijine autorităţile acest tip de platforme? Cum şi de ce?

Unde? Videoconferinta poate fi vizualizata pe site-ul nostru www.zf.ro, cat si pe Facebook, la ­­­adresa: https://www.facebook.com/ZIARULFINANCIAR/

Cand? luni, 27 iulie, ora 09:30

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward