IT Generation 2020- Cum traversează criza şi ce planuri de viitor au furnizorii locali de servicii de mobilitate

  •    27 Iulie 2020

Ziarul Financiar te invită la videoconferinta IT Generation 2020- Cum traversează criza şi ce planuri de viitor au furnizorii locali de servicii de mobilitate?, luni 27 iulie, ora 09:30.

Teme de discuție?

  • Care a fost impactul crizei asupra principalelor platforme locale de mobilitate, care oferă acces prin intermediul unor aplicaţii mobile la o flotă de autoturisme şi biciclete?
  • Care sunt în prezent principalele provocări ale platformelor locale de mobilitate?
  • Ce şanse au jucătorii locali în competiţia cu giganţii internaţionali pe piaţa de servicii de mobilitate?
  • Ce schimbări a provocat / va provoca criza Covid-19 în piaţa de servicii de transport, în utilizarea platformelor de car- bike-sharing, în achiziţia autoturisme personale, utilizarea serviciilor de transport?
  • Ar trebui să sprijine autorităţile acest tip de platforme? Cum şi de ce?

Unde? Videoconferinta poate fi vizualizata pe site-ul nostru www.zf.ro, cat si pe Facebook, la ­­­adresa: https://www.facebook.com/ZIARULFINANCIAR/

Cand? luni, 27 iulie, ora 09:30

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Codiax 2021

Codiax, singurul și cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat exclusiv fenomenului Deep Tech va avea loc între 13-14 mai, pe platforma Hopin.

Citește tot arrow_forward