IT&Infrastructure Security 2014

Cloud-ul este imens, este abia la început dar va fi prezent în toate aspectele vieții de business sau private. Viitorul este mobil. Internet of Things ia amploare.

  • Bucuresti
  •    27 Februarie 2014

Soluţiile de securitate – mai necesare ca niciodată

Cloud-ul este imens, este abia la început dar va fi prezent în toate aspectele vieții de business sau private. Viitorul este mobil. Internet of Things ia amploare. Deja accesăm soluții cu tot felul de dispozitive, din ce in ce mai mici, din tot felul de locuri, aproape continuu. Ce perimetru să securizezi şi cum? Să le interzici angajaţilor să vină în companie cu dispozitive personale şi să acceseze resursele acesteia sau nu? Ce soluţii de identificare să foloseşti şi cum să protejezi identitatea?

Cine îşi va asigura riscul în cazul în care o identitate este furată sau folosită în mod fraudulos? Cum pot fi limitate riscurile? Ce se poate face pentru ca frica de fraudă şi furt să nu afecteze dezvoltarea noilor servicii? Ne vom putea asigura datele şi/sau identitatea? Cum putem audita soluțiile de securitate pe care le folosim?

Vom mai avea viaţă privată în momentul în care identitatea noastră va fi declarată şi disponibilă în cadrul diverselor servicii din cloud? Cum vom şti cine deţine datele noastre şi în ce mod le foloseşte, atâta timp cât este evident că ele sunt deja înregistrate de tot mai multe servicii? Există legi care să ne protejeze? Pot fi aplicate?

Suntem deja în plin razboi cibernetic? Cine pe cine atacă? Este libertatea internetului ameninţată de aceste atacuri?

Conferinţa Agora dedicată soluţiilor de securitate va aduce în faţa audienţei nume de prim rang în furnizarea soluţiilor complete de acest gen şi sperăm ca în cadrul conferinţei să aflăm răspunsuri atât la întrebările anterioare cât şi la alte probleme esenţiale privind securitatea personală şi a companiilor în care activăm.

Aceasta va avea loc pe 27 februarie, la Hotel Intercontinental în București. Înscrierile se pot face accesând www.agora.ro.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot