ITFest Timișoara

  • TIMISOARA - Online
  •    02 - 15 Noiembrie 2020

ITFest Timișoara este unul dintre cele mai mari și de succes proiecte ale Organizației Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), adresându-se în special pasionaților de calculatoare și jocuri în rețea. Proiectul constă atât în conferințe și workshopuri ce vizează probleme actuale în ceea ce privește perspectivele de carieră și întrebări frecvent întâlnite în domeniul IT, cât și într-un lan-party pentru iubitorii de jocuri eSports.

 

Una dintre cele mai interesante părți ale proiectului este chiar convenția numită iCONical. Evenimentul de tip Comic Con este printre singurele de acest tip din România. Atracția principală a convenției este un concurs de cosplay. Pe lângă acest concurs, pentru pasionații de gaming, organizăm și diferite LAN Party-uri (CS:GO, League of Legends, Hearthstone, Rocket League).

Deoarece ne place competitivitatea și ne caracterizează  ingeniozitatea, nu vor lipsi nici concursul de Algoritmică, Hackathon și CTF (Capture The Flag) organizate cu ajutorul cadrelor didactice din Universitatea de Vest din Timișoara. Pe lângă aceste evenimente mai avem și Conferințe și Workshopuri susținute de speakeri din domeniul IT precum: Radu Popescu, Ramon Năstase, Cristian Dascălu, DrinkIT, Insites Consulting, Daniel Cristea, Te Fac Programator, Amber și HackTheZone.

Mai multe detalii legate de înscrierile la evenimente le găsiți aici: https://itfest.osut.ro/

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward