ITFest Timișoara

  • TIMISOARA - Online
  •    02 - 15 Noiembrie 2020

ITFest Timișoara este unul dintre cele mai mari și de succes proiecte ale Organizației Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), adresându-se în special pasionaților de calculatoare și jocuri în rețea. Proiectul constă atât în conferințe și workshopuri ce vizează probleme actuale în ceea ce privește perspectivele de carieră și întrebări frecvent întâlnite în domeniul IT, cât și într-un lan-party pentru iubitorii de jocuri eSports.

 

Una dintre cele mai interesante părți ale proiectului este chiar convenția numită iCONical. Evenimentul de tip Comic Con este printre singurele de acest tip din România. Atracția principală a convenției este un concurs de cosplay. Pe lângă acest concurs, pentru pasionații de gaming, organizăm și diferite LAN Party-uri (CS:GO, League of Legends, Hearthstone, Rocket League).

Deoarece ne place competitivitatea și ne caracterizează  ingeniozitatea, nu vor lipsi nici concursul de Algoritmică, Hackathon și CTF (Capture The Flag) organizate cu ajutorul cadrelor didactice din Universitatea de Vest din Timișoara. Pe lângă aceste evenimente mai avem și Conferințe și Workshopuri susținute de speakeri din domeniul IT precum: Radu Popescu, Ramon Năstase, Cristian Dascălu, DrinkIT, Insites Consulting, Daniel Cristea, Te Fac Programator, Amber și HackTheZone.

Mai multe detalii legate de înscrierile la evenimente le găsiți aici: https://itfest.osut.ro/

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward