ITFest Timișoara

  • TIMISOARA - Online
  •    02 - 15 Noiembrie 2020

ITFest Timișoara este unul dintre cele mai mari și de succes proiecte ale Organizației Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara (OSUT), adresându-se în special pasionaților de calculatoare și jocuri în rețea. Proiectul constă atât în conferințe și workshopuri ce vizează probleme actuale în ceea ce privește perspectivele de carieră și întrebări frecvent întâlnite în domeniul IT, cât și într-un lan-party pentru iubitorii de jocuri eSports.

 

Una dintre cele mai interesante părți ale proiectului este chiar convenția numită iCONical. Evenimentul de tip Comic Con este printre singurele de acest tip din România. Atracția principală a convenției este un concurs de cosplay. Pe lângă acest concurs, pentru pasionații de gaming, organizăm și diferite LAN Party-uri (CS:GO, League of Legends, Hearthstone, Rocket League).

Deoarece ne place competitivitatea și ne caracterizează  ingeniozitatea, nu vor lipsi nici concursul de Algoritmică, Hackathon și CTF (Capture The Flag) organizate cu ajutorul cadrelor didactice din Universitatea de Vest din Timișoara. Pe lângă aceste evenimente mai avem și Conferințe și Workshopuri susținute de speakeri din domeniul IT precum: Radu Popescu, Ramon Năstase, Cristian Dascălu, DrinkIT, Insites Consulting, Daniel Cristea, Te Fac Programator, Amber și HackTheZone.

Mai multe detalii legate de înscrierile la evenimente le găsiți aici: https://itfest.osut.ro/

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

European Digital Commerce

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din retail cu jucătorii de e-commerce. 

Citește tot arrow_forward

PoliHack 11: ediția online

Organizația Studenților din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (OSUT) a pornit înscrierile pentru a 11-a ediție a proiectului „PoliHack”. Studenții și liceenii pot concura în acest hackathon de 48 de ore pentru a câștiga diverse premii și pentru oportunitatea de a-și dezvolta propriul produs împreună cu mentorii noștri...

Citește tot arrow_forward

Bucuresti Business Days 2020

Evenimentele Business Days sunt create cu scopul de a ajuta mediul de afaceri regional de a gasi raspunsuri la provocari, solutii la probleme, oportunitati de dezvoltare personala, profesionala si a afacerilor. Evenimentele Business Days sunt recunoscute pentru faptul ca pe durata lor creaza diverse contexte care incurajeaza interactiunea dintre participanti, speakeri si parteneri, ...

Citește tot arrow_forward