Java - povestea unei insule devenite univers

  • BUCURESTI - TechHub, strada Nicolae Filipescu, nr.39-41
  •    22 Iunie 2016

Java povestea unei insule devenite univers

Java povestea unei insule devenite univers

Pe Java, cea mai populată insulă de pe Pământ, de peste 300 de ani, la peste 1400 de metri altitudine, se cultivă cea mai bună cafea arabică.

În lume, numărul de developeri Java pare a varia larg între cele 9 milioane raportate de Oracle și cele 43 de milioane evaluate statistic de dzone (dzone.com).

Conform TIOBE (tiobe.com) limbajul de programare numărul 1 în lume ca număr de linii de cod scrise este Java cu un procent de 21% din piață. Al doilea limbaj este C cu 13% din piață.

Conform Brainspotting (www.brainspotting.ro), în ultimii ani, în București sunt concentrați mai mult de 50% dintre developerii României, având în mod constant aproape 5300 de oferte de joburi deschise pentru metodologiile Java. Salariile medii variază de la 1300 Euro pentru un junior la 3000 de euro pentru un senior developer. Developerii ocupă 55% din piața meseriilor specifice software development și cei de Java 28% din numărul pozițiilor de recrutare existente. Pe locul doi este C# cu 15%.

Vrei să înțelegi cine suntem noi, cei ”dependenți de Java”?

Vrei să vezi dacă te-ar prinde o carieră în Java?

Vrei să vezi dacă și cum poți visa fiind în același timp și fericit și împlinit?

VINO SĂ BEM O CAFEA BUNĂ ȘI SĂ POVESTIM!

18:30-20:30

TechHub București

Parter, Strada Nicolae Filipescu 39-41

bucharest.techhub.com

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Cybersecurity - Powerful security made simple

Cybersecurity - Powerful security made simple, dedicat profesioniștilor IT și specialiștilor în cybersecurity, este împărțit pe două direcții: Enterprise Security și Hardware Security și va dezbate provocările cu care se confruntă industria în această perioadă dificilă.

Citește tot arrow_forward