Java Bootcamp Meetup, Bucuresti, Editia a 1-a

  • BUCURESTI - TechHub, strada Nicolae Filipescu, nr.39-41
  •    29 Martie 2016
“Java – Still The Most Popular Coding Language after 25 years”
“Java – Still The Most Popular Coding Language after 25 years”

Ești pasionat de Java? Îți dorești să înveți să programezi în Java și în tehnologiile aferente dar nu ai experiență în programare sau în limbajul Java? Sau poate ai o idee de aplicație și ai nevoie de ajutor specializat? Atunci alătură-te întâlnirilor Bucharest Java Bootcamp!

Întâlnirile noastre se concentrează pe învățarea și dezvoltarea abilităților de programare prin practica aplicată, dar și workshop-uri și evenimente de networking în care poți să cunoști persoane interesate de Java și proiectele din industrie.

Primul Meetup - Marți, 29 Martie 2016, ora 19:00, la TechHub

TechHub București , Str. Nicolae Filipescu nr. 39-41, Sector 2

Google Maps: http://bit.ly/1nLT75m

Agendă:

18:30 - 19:00: Sosire participanți

19:00: Why and how to learn and work with Java

Speaker: Victor Rentea, Technical Team Lead & Senior JavaEE Developer la IBM Global Business Services; Independent Trainer.

19:30: Learning Java - The Academia Experience
           Speaker: Adriana Drăghici – Teaching Assistant la Facultatea de Automatică și    

           Calculatoare.

19:50: Reasons to still be using Java in your business projects
           Speakers: TBA

20:50 - Q&A

21:00 – Networking, discuții libere

21:30 – Încheierea evenimentului.

Participarea la eveniment este gratuită, însă din cauza numărului limitat de locuri, cei care doresc să participe sunt rugaţi să confirme participarea pe grupul de Meetup http://www.meetup.com/Bucharest-Java-Bootcamp/.

Pentru informaţii suplimentare, urmăriți grupul de Meetup http://www.meetup.com/Bucharest-Java-Bootcamp/ sau cel de Facebook  https://www.facebook.com/groups/1723892041230789/ .

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward