JAVA DAY CLUJ-NAPOCA

  • CLUJ-NAPOCA - Hotel Platinia
  •    07 Decembrie 2018

Dacă ești interesat să înveți cum să folosești Java’s Lambda și Streams, acest workshop este pentru tine. Când are loc? 7 Decembrie 2018. Unde? Hotel Platinia, Cluj-Napoca.

Lambda Programming Laboratory - potrivit pentru Java 8

Dacă ești interesat să înveți cum să folosești Java’s Lambda și Streams, acest workshop este pentru tine. Când are loc? 7 Decembrie 2018. Unde? Hotel Platinia, Cluj-Napoca.

Vom folosi NetBeans și vom lucra cu exerciții menite să te învețe despre caracteristicile Lamdba în limbajul de programare Java și despre noua Streams Library API. Nivelul de dificultate al exercițiilor va crește gradual - astfel că beginnerii pot învăța principiile de bază. Exercițiile adiționale despre grouping și reducerea paralelă (parallel reduction) sunt gândite pentru cei aflați la un nivel mai avansat.

Workshop-ul este potrivit pentru Java 8, iar majoritatea materialului se referă la acestă versiune Java. O parte relativ mică din tot materialul vizează Java 9, însă este ușor de separat, în așa fel încât există posibilitatea de a alege între cele 2 versiuni. Referitor la Netbeans: setup-ul este foarte similar cu IntelliJ.

Java Day, MasterClassul dedicat Java Developerilor este, in sine, o experiență grozavă de învățare. Evenimentul se adresează Team Leaderilor, Java Developerilor și Project Managerilor care doresc să influențeze pozitiv proiectele în care sunt implicați.

  • TRAINER: Maurice Naftalin, Java Champion, autor și developer Java

Maurice Naftalin are o experiență de peste 40 de ani în industria software - în calitate de developer, designer, arhitect, manager, trainer și autor. Maurice este certificat în programare Java iar experiența de business i-a oferit o perspectivă unică asupra a ce înseamnă introducerea expresiilor Lambda în Java.

Twitter: twitter.com/mauricenaftalin

  • Oferta de participare

În această perioadă, este disponibilă oferta 1+1 TICKET SALE, la prețul de 310 EUR+TVA. Pentru a beneficia de reducere, este nevoie ca în momentul înregistrării, participanții să utilizeze codul de discount SOFTLEAD11.

Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile aici: www.javaday.ro

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

IoT4All #1

Codette te  așteaptă la workshopul IoT4All, unde vei învăța cum să programezi gadgeturi și să le controlezi prin internet :)Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos. Grăbește-te, înscrierile sunt deschise până pe 5 mai, ora 17.00! Toate persoanele înscrise vor primi un mail cu notificarea de acceptare sau nu pe 6 mai.Ia-ti zvâcu...

Citește tot arrow_forward

Arhitectura Software - Metodologie si Concepte

Cursul ofera participantilor o introducere in conceptele de baza ale arhitecturii software (identificarea cerintelor esentiale, design, documentare si analiza) pe care arhitectul software le poate aplica in activitatea sa. Pe langa teorie cursul contine o multitudine de exercitii si studii de caz prin intermediul carora participantii au ocazia sa puna in practica conceptele invatate. Sesiunea...

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2019

Dacă ești pasionat de tehnologie, gadget-uri, VR, mașini electrice și hibrid, roboți, drone și altele, te așteptăm la un Tech Week & chill între 20 și 26 mai.Pregătim o serie de evenimente pe placul tău:» Tech Expo | Piața Universității | 24 – 26 mai – multă tehnologie pe metrul pătrat» Business Summits | Radisson Blu Hotel | 21 – 24 mai &n...

Citește tot arrow_forward