JAVA DAY CLUJ-NAPOCA

  • CLUJ-NAPOCA - Hotel Platinia
  •    07 Decembrie 2018

Dacă ești interesat să înveți cum să folosești Java’s Lambda și Streams, acest workshop este pentru tine. Când are loc? 7 Decembrie 2018. Unde? Hotel Platinia, Cluj-Napoca.

Lambda Programming Laboratory - potrivit pentru Java 8

Dacă ești interesat să înveți cum să folosești Java’s Lambda și Streams, acest workshop este pentru tine. Când are loc? 7 Decembrie 2018. Unde? Hotel Platinia, Cluj-Napoca.

Vom folosi NetBeans și vom lucra cu exerciții menite să te învețe despre caracteristicile Lamdba în limbajul de programare Java și despre noua Streams Library API. Nivelul de dificultate al exercițiilor va crește gradual - astfel că beginnerii pot învăța principiile de bază. Exercițiile adiționale despre grouping și reducerea paralelă (parallel reduction) sunt gândite pentru cei aflați la un nivel mai avansat.

Workshop-ul este potrivit pentru Java 8, iar majoritatea materialului se referă la acestă versiune Java. O parte relativ mică din tot materialul vizează Java 9, însă este ușor de separat, în așa fel încât există posibilitatea de a alege între cele 2 versiuni. Referitor la Netbeans: setup-ul este foarte similar cu IntelliJ.

Java Day, MasterClassul dedicat Java Developerilor este, in sine, o experiență grozavă de învățare. Evenimentul se adresează Team Leaderilor, Java Developerilor și Project Managerilor care doresc să influențeze pozitiv proiectele în care sunt implicați.

  • TRAINER: Maurice Naftalin, Java Champion, autor și developer Java

Maurice Naftalin are o experiență de peste 40 de ani în industria software - în calitate de developer, designer, arhitect, manager, trainer și autor. Maurice este certificat în programare Java iar experiența de business i-a oferit o perspectivă unică asupra a ce înseamnă introducerea expresiilor Lambda în Java.

Twitter: twitter.com/mauricenaftalin

  • Oferta de participare

În această perioadă, este disponibilă oferta 1+1 TICKET SALE, la prețul de 310 EUR+TVA. Pentru a beneficia de reducere, este nevoie ca în momentul înregistrării, participanții să utilizeze codul de discount SOFTLEAD11.

Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile aici: www.javaday.ro

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward