JAVA DAY CLUJ-NAPOCA

CLUJ-NAPOCA

,  
Hotel Platinia
07 decembrie 2018    

Lambda Programming Laboratory - potrivit pentru Java 8

Dacă ești interesat să înveți cum să folosești Java’s Lambda și Streams, acest workshop este pentru tine. Când are loc? 7 Decembrie 2018. Unde? Hotel Platinia, Cluj-Napoca.

Vom folosi NetBeans și vom lucra cu exerciții menite să te învețe despre caracteristicile Lamdba în limbajul de programare Java și despre noua Streams Library API. Nivelul de dificultate al exercițiilor va crește gradual - astfel că beginnerii pot învăța principiile de bază. Exercițiile adiționale despre grouping și reducerea paralelă (parallel reduction) sunt gândite pentru cei aflați la un nivel mai avansat.

Workshop-ul este potrivit pentru Java 8, iar majoritatea materialului se referă la acestă versiune Java. O parte relativ mică din tot materialul vizează Java 9, însă este ușor de separat, în așa fel încât există posibilitatea de a alege între cele 2 versiuni. Referitor la Netbeans: setup-ul este foarte similar cu IntelliJ.

Java Day, MasterClassul dedicat Java Developerilor este, in sine, o experiență grozavă de învățare. Evenimentul se adresează Team Leaderilor, Java Developerilor și Project Managerilor care doresc să influențeze pozitiv proiectele în care sunt implicați.

  • TRAINER: Maurice Naftalin, Java Champion, autor și developer Java

Maurice Naftalin are o experiență de peste 40 de ani în industria software - în calitate de developer, designer, arhitect, manager, trainer și autor. Maurice este certificat în programare Java iar experiența de business i-a oferit o perspectivă unică asupra a ce înseamnă introducerea expresiilor Lambda în Java.

Twitter: twitter.com/mauricenaftalin

  • Oferta de participare

În această perioadă, este disponibilă oferta 1+1 TICKET SALE, la prețul de 310 EUR+TVA. Pentru a beneficia de reducere, este nevoie ca în momentul înregistrării, participanții să utilizeze codul de discount SOFTLEAD11.

Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile aici: www.javaday.ro

Pentru informații suplimentare accesați site-ul evenimentului.

Introduceți evenimentul în

2018-12-07

2018-12-07

Yes

Yes

1

1

2018-12-07

Ai nevoie de o aplicație?

1
2

alte Evenimente it&c

Curs Dezvoltare cu Java® SE7 - Avansati

10 - 21 decembrie 2018

Acest curs are drept scop prezentarea de tehnici avansate pentru dezvoltarea programelor folosind platforma Java® SE7 si reprezinta continuarea cursului Dezvoltare cu Java® SE7 - Incepatori.

citeste tot

Elite Business Club București - Afacerile Românești la Centenar

18 decembrie 2018

Elite Business Club este un eveniment care aduce împreună oameni pasionați de antreprenoriat, dornici să împărtășească din experiențele lor de business. La Elite Business Club îți poți promova și crește afacerea cunoscând potențiali parteneri sau clienți și poți învăța direct de la specialiștii de business, invitați în calitate de speakeri.

citeste tot

Curs Design Patterns in Java

14 - 21 ianuarie 2019

Cursul nostru se adreseaza programatorilor si acopera aria de design patterns - care sunt solutii practice la provocarile de software design. Aceste modele includ solutii de design reutilizabile si interactiunea intre obiecte. Intelegerea acestora ajuta participantii sa implementeze solutii cu un nivel de eficienta mai mare, care asigura un grad ridicat de calitate a codului intr-o perioada mai scurta de timp. 

citeste tot