JAVA DAY CLUJ-NAPOCA

CLUJ-NAPOCA

,  
Hotel Platinia
07 decembrie 2018    

Lambda Programming Laboratory - potrivit pentru Java 8

Dacă ești interesat să înveți cum să folosești Java’s Lambda și Streams, acest workshop este pentru tine. Când are loc? 7 Decembrie 2018. Unde? Hotel Platinia, Cluj-Napoca.

Vom folosi NetBeans și vom lucra cu exerciții menite să te învețe despre caracteristicile Lamdba în limbajul de programare Java și despre noua Streams Library API. Nivelul de dificultate al exercițiilor va crește gradual - astfel că beginnerii pot învăța principiile de bază. Exercițiile adiționale despre grouping și reducerea paralelă (parallel reduction) sunt gândite pentru cei aflați la un nivel mai avansat.

Workshop-ul este potrivit pentru Java 8, iar majoritatea materialului se referă la acestă versiune Java. O parte relativ mică din tot materialul vizează Java 9, însă este ușor de separat, în așa fel încât există posibilitatea de a alege între cele 2 versiuni. Referitor la Netbeans: setup-ul este foarte similar cu IntelliJ.

Java Day, MasterClassul dedicat Java Developerilor este, in sine, o experiență grozavă de învățare. Evenimentul se adresează Team Leaderilor, Java Developerilor și Project Managerilor care doresc să influențeze pozitiv proiectele în care sunt implicați.

  • TRAINER: Maurice Naftalin, Java Champion, autor și developer Java

Maurice Naftalin are o experiență de peste 40 de ani în industria software - în calitate de developer, designer, arhitect, manager, trainer și autor. Maurice este certificat în programare Java iar experiența de business i-a oferit o perspectivă unică asupra a ce înseamnă introducerea expresiilor Lambda în Java.

Twitter: twitter.com/mauricenaftalin

  • Oferta de participare

În această perioadă, este disponibilă oferta 1+1 TICKET SALE, la prețul de 310 EUR+TVA. Pentru a beneficia de reducere, este nevoie ca în momentul înregistrării, participanții să utilizeze codul de discount SOFTLEAD11.

Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile aici: www.javaday.ro

Pentru informații suplimentare accesați site-ul evenimentului.

Introduceți evenimentul în

2018-12-07

2018-12-07

Yes

Yes

1

1

2018-12-07

Ai nevoie de o aplicație?

1
2

alte Evenimente it&c

Curs dezvoltare cu Java® SE7 - Incepatori

11 - 22 februarie 2019

Programul Java a fost dezvoltat la inceputul anilor 90 iar versiunea Java SET a fost lansata in 2011. In prezent, Java este unul dintre cele mai populare limbaje de dezvoltare a aplicatiilor la nivel enterprise. Un standard pentru dezvoltarea de aplicatii comerciale la scara larga si medie. Este o tehnologie matura, bine formata si aflata intr-un proces continuu de evolutie.

citeste tot

Iniţiere în Test Automation: Rest API & UI

18 februarie - 03 aprilie 2019

Persoanelor care au deja cunoştinţe de testare manuala şi doresc să înceapă o carieră în domeniul testării automate.  

citeste tot

Digital Marketing Forum 2019

21 - 22 februarie 2019

Digital Marketing Forum este evenimentul care aduce in fiecare an tendinte relevante, solutii aplicate si idei creative oamenilor de marketing din companii.

citeste tot