Java Day Cluj-Napoca 2015

Java Day este un eveniment unic, un  masterclass dedicat industriei IT, experţilor Java dar şi celor care ocupă în companii posturi de team leaders, technical project managers, software architects, developers.

  • Cluj Napoca, Cluj - GOLDEN TULIP ANA DOME
  •    30 Septembrie 2015

Java Day este un eveniment unic, un  masterclass dedicat industriei IT, experţilor Java dar şi celor care ocupă în companii posturi de team leaders, technical project managers, software architects, developers.

Pe lângă ediţia din această toamnă de la Cluj-Napoca, evenimentul va avea loc şi în Timişoara, Bucureşti şi Iaşi, aducând în atenţia experţilor Java traineri recunoscuţi la nivel internaţional care vor  împărtăşi cu aceştia  noutăţile din domeniu. 

Raoul-Gabriel Urma (UK), unul dintre cei mai renumiţi experţi Java, ajunge pe 30 septembrie la Cluj-Napoca pentru a susţine în cadrul evenimentului Java Day, workshop-ul intensiv Java 8 in action. Pe parcursul masterclass-ului susţinut de acesta, participanţii vor beneficia de sesiuni de live coding, care îi vor ajuta să îşi însuşească cele mai noi informaţii din domeniu.

Raoul va susţine un “hands on workshop” în cadrul căruia va aborda teme precum Lambda Expressions, Streams operations and patterns, Stream Optimization, Grouping and partitioning, Collection Operations, Arithmetic collectors, Advanced Queries.

Raoul-Gabriel Urma este inginer software, speaker, trainer şi doctorand în informatică la Universitatea Cambridge din Marea Britanie. Datorită experienţei şi pasiunii pentru acest domeniu, Raoul a avut oportunitatea de a colabora cu mari companii, precum Google, eBay, Oracle şi Goldman Sachs. El este autorul carţii "Java 8 in Action: Lambdas, Streams, and functional-style programming", volum care s-a vândut în peste 10.000 de exemplare.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

Techsylvania

Techsylvania reprezintă locul unde comunitatea de business și tehnologie se întâlnește pentru a se inspira și a învăța despre ultimele tendințe în domeniu. Techsylvania 2024 nu este doar o conferință; este o...

Citește tot

Romanian Testing Conference

Romanian Testing Conference este evenimentul de referință pentru întâlnirea cu vedetele industriei de software și testare software. 

Citește tot