Java Day Cluj-Napoca 2015

  • CLUJ-NAPOCA - GOLDEN TULIP ANA DOME
  •    30 Septembrie 2015

Java Day este un eveniment unic, un  masterclass dedicat industriei IT, experţilor Java dar şi celor care ocupă în companii posturi de team leaders, technical project managers, software architects, developers.

Java Day este un eveniment unic, un  masterclass dedicat industriei IT, experţilor Java dar şi celor care ocupă în companii posturi de team leaders, technical project managers, software architects, developers.

Pe lângă ediţia din această toamnă de la Cluj-Napoca, evenimentul va avea loc şi în Timişoara, Bucureşti şi Iaşi, aducând în atenţia experţilor Java traineri recunoscuţi la nivel internaţional care vor  împărtăşi cu aceştia  noutăţile din domeniu. 

Raoul-Gabriel Urma (UK), unul dintre cei mai renumiţi experţi Java, ajunge pe 30 septembrie la Cluj-Napoca pentru a susţine în cadrul evenimentului Java Day, workshop-ul intensiv Java 8 in action. Pe parcursul masterclass-ului susţinut de acesta, participanţii vor beneficia de sesiuni de live coding, care îi vor ajuta să îşi însuşească cele mai noi informaţii din domeniu.

Raoul va susţine un “hands on workshop” în cadrul căruia va aborda teme precum Lambda Expressions, Streams operations and patterns, Stream Optimization, Grouping and partitioning, Collection Operations, Arithmetic collectors, Advanced Queries.

Raoul-Gabriel Urma este inginer software, speaker, trainer şi doctorand în informatică la Universitatea Cambridge din Marea Britanie. Datorită experienţei şi pasiunii pentru acest domeniu, Raoul a avut oportunitatea de a colabora cu mari companii, precum Google, eBay, Oracle şi Goldman Sachs. El este autorul carţii "Java 8 in Action: Lambdas, Streams, and functional-style programming", volum care s-a vândut în peste 10.000 de exemplare.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

”Cybsersecurity and Digital Resilience”

CIO Council și Revista CARIERE continuă seria de evenimente online CIO TALKS - Powered by CIO Council și organizează marți 26 ianuarie, între orele 15:00-17:30, cu o nouă ediție „Cybsersecurity and Digital Resilience”. Acest webcast explorează în principal modalitățile de asigurare și de menținere a securității cibernetice î...

Citește tot arrow_forward

Cum să ajungi Data Scientist?

Meetup-urile Women in Machine Learning & Data Science (WiMLDS) își propun să inspire, să crească nivelul cunoașterii și să susțină femeile din acest domeniu.

Citește tot arrow_forward

#NEXTFinTech DEMO DAY

Techcelerator anunță NextFinTech Demo Day, evenimentul în care cele 11 start-up-uri selectate în programul de accelerare își vor prezenta ideile de business în fața unei audiențe formate din investitori români și străini, specialiști IT, pasionați de tehnologie. După o perioadă de 3 luni de mentorat, cele 11 start-up-uri au posibilitatea de a atrage investi...

Citește tot arrow_forward