JSHacks 2019 - EduTech Edition

  • BUCURESTI - TechHub Bucharest
  •    25 Octombrie 2019

Un alt an, un alt JSHacks.

 JSHacks este hackathon-ul anual JavaScript organizat de dezvoltatori pentru dezvoltatori dedicați (dar nu limitat) tuturor celor pasionați de JavaScript și inovație.

Tema acestui an este EduTech, așa că fiți pregătiți pentru un weekend de proiecte educaționale, mult coding, mâncare și băuturi și multe surprize din partea sponsorilor nostri Modex și Wild Code School România.

JSHacks 2019 este un eveniment pre-conferință How to Web si este organizat de super echipa JSLeague.

 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward