March Flutter Romania Meetup - 2021

  •    17 Martie 2021

Flutter Romania Meetup este comunitatea pasionaților de aplicații software, IT, tehnologie, care dezbate lunar teme de interes general, prin evenimentele organizate.

In prima parte, alaturi de gazda evenimentului, Alex Bordei - Full-Stack Developer, participantii vor discuta pe larg ce s-a intamplat la Flutter Engage, prezentarea lui Alex incluzand ce presupune Null safety in Flutter, cum ne ajuta si cum se foloseste.

In cea de-a doua parte a evenimentului, va fi prezent Andrei Dumitrașcu – Co-founder Softlead, cu titlul "The journey from dev to product", care a pregatit un subiect inspirational de mare interes pentru cei care vor sa isi concentreze actiunile spre construirea unui produs.

Cu peste 15 ani experiență în software product management, Andrei a alăturat pasiunea pentru programare celei de perfecționare a produselor tehnice până ca acestea să fie pregătite de lansare pe piață. A construit strategia de produs pentru aplicații dedicate managementului flotelor, gestionării proceselor organizaționale, marketplace-urilor, soluțiilor software de Fintech sau de tip enterprise (CRM, ERP, managementul documentelor) în diverse industrii de activitate.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

ecomTeam 2021

Pentru ediția 2021 a ecomTEAM, organizatorii au pregătit 2 zile de eCommerce intensiv care va include panouri de discuții, ateliere și prezentări menite să vă ofere toate ingredientele necesare pentru o afacere online de succes.

Citește tot arrow_forward