MeasureCamp Bucharest

  • BUCURESTI - Impact Hub Bucharest
  •    02 Noiembrie 2019
MeasureCamp Bucharest, prima UnConference din România aduce specialiștii în Data Analytics, Data Science și Online Marketing împreună

150 de participanți sunt așteptați la Impact Hub București, pentru a dezbate și găsi soluții la probleme ce apar la intersecția ariilor tehnice, precum digital analytics, data visualisation, data science, cu ariile specifice online marketingului, precum conversion rate optimization, advertising, tech-products optimization.

Evenimentul este susținut de Maastricht School of Management, una dintre cele mai apreciate școli cu programe EMBA din lume.

O parte din discuții vor fi conduse de specialisti de renume precum:
· Sjaun Wong – Analytics Director, Samsung UK
· Alban Gerom – VP, Data & CX Technology Manager at Barclays
· Nicoleta Iordache – Head of Digital Intelligence & Analytics CheilDIA for Samsung Europe
· Peter O’Neill – Director of Analytics at Ayima.

Cele peste 70 de ediții organizate internațional până acum au adus împreună specialisti în digital analytics, data science, product management, conversion rate optimization, advertising și tech entrepreneur pentru a-i ajuta să înteleagă mai bine potențialul datelor in creșterea unui business și pentru a invăța unii de la ceilalți.

Fiecare participant poate deveni speaker și poate propune un subiect de prezentare sau workshop, cadrul informal fiind unul dintre lucrurile care fac MeasureCamp productiv pentru cei care caută alternative la evenimentele cu prezentări one-way.

Distributia biletelor va fi realizată în 3 transe, în limita locurilor disponibile.

Prima oportunitate pentru a obtine un bilet va fi pe data de 28 August, ora 11:00: https://www.eventbrite.com/e/measure-camp-bucharest-tickets-68603981355.

Measure Camp Bucharest va avea loc într-o singură ediție anuală, începând cu 2 noiembrie 2019

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Arhitectura Software - Metodologie si Concepte

Cursul ofera participantilor o introducere in conceptele de baza ale arhitecturii software (identificarea cerintelor esentiale, design, documentare si analiza) pe care arhitectul software le poate aplica in activitatea sa. 

Citește tot arrow_forward

SAFe® Advanced Scrum Master (SASM Certification)

Acest curs de doua zile pregateste Scrum Masters pentru un rol de leadership in coordonarea unui proces de implementare a Scaled Agile Framework (SAFe®) in cadrul unei echipe, program sau organizatie Agile. Training-ul abordeaza subiecte legate de facilitarea interactiunilor intre echipe pentru a sprijini respectarea programului si un proces continuu de imbunatatire. 

Citește tot arrow_forward

Cyber Security Trends 2020

Cybersecurity Trends este un eveniment care își propune să sporească gradul de conștientizare în privința amenințărilor crescânde provocate de infracționalitatea cibernetică și să ofere sfaturi și soluții de apărare împotriva acestora prin furnizarea de informații de la principalele companii specializate pe securitate informatică, asociații de profil și in...

Citește tot arrow_forward