MeasureCamp Bucharest

  • BUCURESTI - Impact Hub Bucharest
  •    02 Noiembrie 2019
MeasureCamp Bucharest, prima UnConference din România aduce specialiștii în Data Analytics, Data Science și Online Marketing împreună

150 de participanți sunt așteptați la Impact Hub București, pentru a dezbate și găsi soluții la probleme ce apar la intersecția ariilor tehnice, precum digital analytics, data visualisation, data science, cu ariile specifice online marketingului, precum conversion rate optimization, advertising, tech-products optimization.

Evenimentul este susținut de Maastricht School of Management, una dintre cele mai apreciate școli cu programe EMBA din lume.

O parte din discuții vor fi conduse de specialisti de renume precum:
· Sjaun Wong – Analytics Director, Samsung UK
· Alban Gerom – VP, Data & CX Technology Manager at Barclays
· Nicoleta Iordache – Head of Digital Intelligence & Analytics CheilDIA for Samsung Europe
· Peter O’Neill – Director of Analytics at Ayima.

Cele peste 70 de ediții organizate internațional până acum au adus împreună specialisti în digital analytics, data science, product management, conversion rate optimization, advertising și tech entrepreneur pentru a-i ajuta să înteleagă mai bine potențialul datelor in creșterea unui business și pentru a invăța unii de la ceilalți.

Fiecare participant poate deveni speaker și poate propune un subiect de prezentare sau workshop, cadrul informal fiind unul dintre lucrurile care fac MeasureCamp productiv pentru cei care caută alternative la evenimentele cu prezentări one-way.

Distributia biletelor va fi realizată în 3 transe, în limita locurilor disponibile.

Prima oportunitate pentru a obtine un bilet va fi pe data de 28 August, ora 11:00: https://www.eventbrite.com/e/measure-camp-bucharest-tickets-68603981355.

Measure Camp Bucharest va avea loc într-o singură ediție anuală, începând cu 2 noiembrie 2019

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward