Microsoft Business Summit 2018

Pe data de 6 noiembrie, experți și lideri din domeniul de business discută despre transformările și provocările acestui sector prin prisma influenței tehnologiei, în cadrul Microsoft Business Summit 2018.

  • Bucuresti - Teatrul Național din București
  •    06 Noiembrie 2018

Pe data de 6 noiembrie, experți și lideri din domeniul de business discută despre transformările și provocările acestui sector prin prisma influenței tehnologiei, în cadrul Microsoft Business Summit 2018. Evenimentul explorează zona de intersecție dintre tehnologie și business precum și modul în care digitalizarea modelează procesele antreprenoriale și viceversa. Evenimentul va reuni în clădirea Teatrului Național București voci actuale cu recunoaștere în comunitate, care vor acoperi o plajă largă de subiecte: de la teme cu aplicabilitate generală, precum potențialul pe care inovația și competitivitatea le au, până la teme mai înguste, ca implicațiile politice ale boom-ului tehnologic în sectorul de business.

Speakeri acoperind toată paleta de industrii în care tehnologia se dovedește catalizator al schimbării vor urca marți pe scena Teatrului Național. Numitorul comun al subiectelor este transformarea, iar miza speakerilor este să aducă în atenția publicului provocările și oportunitățile care însoțesc expansiunea digitală accelerată.

Panel-ul inclus în agendă își propune să fie o discuție deschisă despre prezentul și despre viitorul educației în epoca digitală, răspunzând la întrebări despre efectele și limitele prescrise în utilizarea tehnologiei în sala de clasă. La panel vor participa cadre didactice din sistemele tradiționale și alternative de învățământ. În jurul aceleiași teme își construiește discursul și Marco Vigelini, ambasador global al Minecraft, care urmează să vorbească despre trenduri precum imprimarea 3D și realitatea augmentată, conjugate cu nevoile de învățare cerute de viitor așa arată la momentul actual. Prezentarea lui Vigelini pune în valoare jocul Minecraft ca metodă de învățare și plasează experiența în centrul cunoașterii.

Rolul secvențialității și al testării în dezvoltare îl ilustrează și povestea lui Oscar Farinetti, antreprenorul care a dezvoltat un business mic de familie într-o afacere-gigant. Farinetti va împărtăși cum se folosește de inovațiile tehnologice ca să gestioneze 42 de locații din toată lumea, fără să piardă caracterul profund personal pe care orice business de familie autentic îl are.

Mark Everest, IS Development Manager la Renault, se va folosi de expertiza sa în domeniu ca să coopteze audiența într-o conversație despre cum măsurarea succesului companiei poate fi simplificată de tehnologia informației. Inovațiile în sectorul telecomunicațiilor sunt un alt punct de pe agendă, despre care va vorbi Iulian Gimiga, Transmission Architect la Orange, prin prisma modului în care introducerea 5G pe piață va modela interacțiunea dintre companiile de profil și publicurile lor.

Speakerilor anterior menționați li se alătură actori de renume precum Günter Verheugen, fost comisar european pentru extindere, al cărui discurs abordează inovația și competitivitatea și Ed Vaizey, fostul ministru al culturii, comunicațiilor și industriilor creative al Marii Britanii, sunt doar două dintre numele cu greutate ale evenimentului.

Tema ediției 2018 adresează plenar schimbările accelerate aduse în dinamica mediului de afaceri de către prezentul și viitorul digital.

Evenimentul este organizat de Microsoft România alături de parteneri de tradiție, precum Orange România și companiile ALEF Distribution și Veeam.

Agenda completă a evenimentului poate fi consultată la adresa www.mssummit.ro

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot