Mind over Technology

  • BUCURESTI - Pullman Bucharest World Center
  •    26 Octombrie 2016

Congresul Internațional „Mind Over Technology” își propune să aducă în atenția specialiștilor și a persoanelor interesate de domeniu, importanța factorului uman în diferite arii de acțiune, legătura între unicitatea fiecărui individ ca percepție, abordare a realității și comportamentul uman.

Congresul Internațional „Mind Over Technology” își propune să aducă în atenția specialiștilor și a persoanelor interesate de domeniu, importanța factorului uman în diferite arii de acțiune, legătura între unicitatea fiecărui individ ca percepție, abordare a realității și comportamentul uman.
De asemenea se dorește scoaterea în evidență a influenței factorului uman în gestionarea amenințărilor cotidiene, așezând ca element central mecanismul cognitiv al psihicului uman.

ORGANIZATORI - BELAC Academy si ZIVAC – Centrul de cercetare comportamentală

Unde?
World Trade Center - Pullman- Sala New York

Taxa de participare:

100 Euro/ persoana
Grupuri (5+ persoane): 70 Euro/ persoana
Studenți: 50 Euro/ persoana

Dezbaterile congresului:

Securitate în instituțiile publice și private - Cyber intelligence – Amenințări acutale – Managementul situațiilor de urgență

Panel 1 - Securitate internă. Securitate în instituțiile de aplicare a legii. Bussines intelligence. Cyber intelligence. Cyber security. Social Media. Factorul uman versus tehnologie

Panel 2 - Amenințări actuale (sociale, economice, vulnerabilități) Terorismul contemporan, bioterorismul, CBRN.Managementul și gestionarea dezastrelor, situațiilor de criză la nivel individual, de companie și de țară. Tehnici și strategii de optimizare.

Panel 3 - Securitatea cibernetică și genetica. Normalitate și interacțiune socială, impactul noilor tehnologii asupra comportamentului uman.
Analiză și evaluare comportamentală. Tehnici pentru recunoașterea comportamentului disimulat, (interogatorii, investigații etc)

Panel 4 - Managementul stresului în mediile de muncă înalt solicitate.
Tehnici antistress în companii. Utilizarea analizei comportamentale în procesele comerciale (negociere, acorduri) selecție de personal.

Inregistrare via email la [email protected] sau formularul de inregistrare existent pe website.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor PR!VACY ROMANIA 2021

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor este organizată online în perioada 29-30 Ianuarie 2021, reușind să mobilizeze și să coaguleze principalii actori din acest domeniu, facilitând dialogul între părți.

Citește tot arrow_forward

#NEXTFinTech DEMO DAY

Techcelerator anunță NextFinTech Demo Day, evenimentul în care cele 11 start-up-uri selectate în programul de accelerare își vor prezenta ideile de business în fața unei audiențe formate din investitori români și străini, specialiști IT, pasionați de tehnologie. După o perioadă de 3 luni de mentorat, cele 11 start-up-uri au posibilitatea de a atrage investi...

Citește tot arrow_forward

JS Camp

Ediția din 2021 JSCamp Romania va reuni  experti Java Script internationali si locali, ce vor impartasi timp de o zi secretele „celui mai popular limbaj de programare web”. Evenimentul cuprinde conferinte si workshop-uri intensive despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open- web, metodologii si tool-uri avansate. ...

Citește tot arrow_forward