Mobile Growth Bucharest

  • BUCURESTI
  •    16 Noiembrie 2017

Mobile Growth este un eveniment dedicat studiilor de caz, informațiilor și trendurilor ce vizează strategiile de creștere a industriei mobile, cu ajutorul experților din domeniu.

Mobile Growth este un eveniment dedicat studiilor de caz, informațiilor și trendurilor ce vizează strategiile de creștere a industriei mobile, cu ajutorul experților din domeniu. Sunt încurajate întrebările și socializarea, într-un mediu relaxant, pentru subiecte și tematici precum: achiziția și menținerea utilizatorilor, crearea și implementarea strategiilor de engagement, dar și multe altele.

Evenimentul începe de la ora 18:30, cu o sesiune de socializare.

Partenerul evenimentului: Branch (companie ce oferă soluții cu rol în măsurarea acțiunilor utilizatorului în cadrul mai multor device-uri, platforme sau canale, înregistrând obiceiuri de consum și experiența de utilizare).

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

ISACA Romania Chapter Virtual event

 ISACA Romania Chapter and Revista CARIERE organizează evenimentul online cu tema ”Expect the unexpected. Rewind. Reshape. Rethink. Restart” în perioada 2 – 4 Martie 2021. Pe parcursul celor trei zile, în cadrul ISACA Romania Chapter Virtual Event vor fi dezbătute subiecte fierbinți legate de guvernanță și reglementări privind controlul și securitatea inf...

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward