Mobile Growth Bucharest

  • BUCURESTI
  •    16 Noiembrie 2017

Mobile Growth este un eveniment dedicat studiilor de caz, informațiilor și trendurilor ce vizează strategiile de creștere a industriei mobile, cu ajutorul experților din domeniu.

Mobile Growth este un eveniment dedicat studiilor de caz, informațiilor și trendurilor ce vizează strategiile de creștere a industriei mobile, cu ajutorul experților din domeniu. Sunt încurajate întrebările și socializarea, într-un mediu relaxant, pentru subiecte și tematici precum: achiziția și menținerea utilizatorilor, crearea și implementarea strategiilor de engagement, dar și multe altele.

Evenimentul începe de la ora 18:30, cu o sesiune de socializare.

Partenerul evenimentului: Branch (companie ce oferă soluții cu rol în măsurarea acțiunilor utilizatorului în cadrul mai multor device-uri, platforme sau canale, înregistrând obiceiuri de consum și experiența de utilizare).

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward