MobOS – a 4-a ediție

  • CLUJ-NAPOCA - Impact HUB, Cluj-Napoca
  •    16 - 17 Februarie 2017

Cea mai mare conferință despre tehnologiile mobile din România va avea loc pe 16-17 februarie 2017, la Cluj-Napoca.  

Cea mai mare conferință despre tehnologiile mobile din România va avea loc pe 16-17 februarie 2017, la Cluj-Napoca.  

MobOS este acronimul de la Mobile Operating Systems Community și, în același timp, un eveniment anual al cărui scop este de a facilita schimbul de cunoștințe în cadrul comunității IT, aducând o perspectivă internațională, precum și oportunitatea de a relaționa cu specialiști din domeniu.  În mai puțin de 4 ani, MobOS a crescut în mod constant, devenind, în prezent, cea mai mare conferință despre tehnologiile mobile din România. Începând în 2013, acesta este astăzi organizat de către o echipă de 4 membri, cu aceeași pasiune: tehnologia pentru mobile.


Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward