NASA Space Apps Challenge Cluj-Napoca

  • CLUJ-NAPOCA - Cluj Hub, Str. Pitești 19, Cluj Napoca
  •    23 - 24 Aprilie 2016

NASA Space Apps Challenge este un hackathon ce se va desfășura pe parcursul a 48 de ore, în 193 de orașe din 72 de țări.

NASA Space Apps Challenge, cel mai mare hackathon (concurs de programare) din lume, va fi organizat în premieră în România, pe 23 și 24 aprilie, la Cluj-Napoca, de către Centrul de Antreprenoriat și Inovație Startup Transilvania

Competiția se adresează unui public cu nivel de experiență variat și din diverse domenii: programatori, oameni de știință, profesori, tehnologi, artiști, designeri, ingineri, storytellers, studenți sau antreprenori.

Potrivit unui comunicat transmis luni AGERPRES de Agenția Spațială Română, temele competiției din acest an trasate de NASA sunt: Terra, Aeronautică, Tehnologia, Stația Spațială Internațională, Călătorie spre Marte, De la Sistemul Solar la infinit.

"Participanții își pot alege de aici o problemă pe care doresc să o rezolve în funcție de domeniu, gradul de dificultate și interese. De asemenea, participanții selectează locația unde vor să participe la hackathon sau pot opta pentru mediul virtual. Înscrierile sunt în prezent deschise și pentru evenimentul din Cluj-Napoca se fac la următorul link:https://2016.spaceappschallenge.org/locations/cluj-napoca-romania", precizează comunicatul de presă.

.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward