NASA Space Apps Challenge Cluj-Napoca

  • CLUJ-NAPOCA - Cluj Hub, Str. Pitești 19, Cluj Napoca
  •    23 - 24 Aprilie 2016

NASA Space Apps Challenge este un hackathon ce se va desfășura pe parcursul a 48 de ore, în 193 de orașe din 72 de țări.

NASA Space Apps Challenge, cel mai mare hackathon (concurs de programare) din lume, va fi organizat în premieră în România, pe 23 și 24 aprilie, la Cluj-Napoca, de către Centrul de Antreprenoriat și Inovație Startup Transilvania

Competiția se adresează unui public cu nivel de experiență variat și din diverse domenii: programatori, oameni de știință, profesori, tehnologi, artiști, designeri, ingineri, storytellers, studenți sau antreprenori.

Potrivit unui comunicat transmis luni AGERPRES de Agenția Spațială Română, temele competiției din acest an trasate de NASA sunt: Terra, Aeronautică, Tehnologia, Stația Spațială Internațională, Călătorie spre Marte, De la Sistemul Solar la infinit.

"Participanții își pot alege de aici o problemă pe care doresc să o rezolve în funcție de domeniu, gradul de dificultate și interese. De asemenea, participanții selectează locația unde vor să participe la hackathon sau pot opta pentru mediul virtual. Înscrierile sunt în prezent deschise și pentru evenimentul din Cluj-Napoca se fac la următorul link:https://2016.spaceappschallenge.org/locations/cluj-napoca-romania", precizează comunicatul de presă.

.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

CodeCamp Cluj Napoca

Alătură-te unei noi ediții Codecamp, pe 21 noiembrie, în Cluj-Napoca! 

Citește tot arrow_forward