NATO Mobile App Hackathon

  • BUCURESTI - Commons Lounge
  •    24 - 25 Noiembrie 2018

Daca esti developer si ai abilitati de coding, aplica la NATO Mobile App Hackathon destinat construirii unei aplicatii mobile care sa permita dezvoltarea de oportunitati profesionale pentru tineri. 

Daca esti developer si ai abilitati de coding, aplica la NATO Mobile App Hackathon destinat construirii unei aplicatii mobile care sa permita dezvoltarea de oportunitati profesionale pentru tineri (programe de voluntariat si training-uri, seminarii si conferinte, stagii de practica si joburi). Marele premiu este de 2000 euro si este oferit de TotalSoft. Nu in ultimul rand, reprezentanti HR vor fi prezenti la eveniment, asadar o buna oportunitate de networking si perspective de viitor.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward