NATO Mobile App Hackathon

  • BUCURESTI - Commons Lounge
  •    24 - 25 Noiembrie 2018

Daca esti developer si ai abilitati de coding, aplica la NATO Mobile App Hackathon destinat construirii unei aplicatii mobile care sa permita dezvoltarea de oportunitati profesionale pentru tineri. 

Daca esti developer si ai abilitati de coding, aplica la NATO Mobile App Hackathon destinat construirii unei aplicatii mobile care sa permita dezvoltarea de oportunitati profesionale pentru tineri (programe de voluntariat si training-uri, seminarii si conferinte, stagii de practica si joburi). Marele premiu este de 2000 euro si este oferit de TotalSoft. Nu in ultimul rand, reprezentanti HR vor fi prezenti la eveniment, asadar o buna oportunitate de networking si perspective de viitor.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward