.NET Bucharest Meetup

  • BUCURESTI - TechHub Bucuresti
  •    18 Noiembrie 2015

Pe 18 Noiembrie programatorii pasionați de .NET își dau întâlnire la ultimul eveniment din acest an dedicat lor. Andra Ciorici si Vlad Salagean au pregătit pentru ei două prezentări care cu siguranță vă vor capta atenția.

Pe 18 Noiembrie programatorii pasionați de .NET își dau întâlnire la ultimul eveniment din acest an dedicat lor. Andra Ciorici si Vlad Salagean au pregătit pentru ei două prezentări care cu siguranță vă vor capta atenția.

Programul evenimentului:

9:00-19:15 Meet&Greet

19:15-20:00 - "The Path to Software Robot Development" -Andra Ciorici, Full Stack Integrator @ UiPath

20:00-20:10 - Pauza

20:10- 21:00 - CI&CD with Bamboo on AWS Demo - Vlad Salagean, Software development manager 

Rezervă-ți și tu un loc în sală!

Pentru înscriere și informații suplimentare accesați: http://www.meetup.com/Meet-NET/events/226536584/

Introduceți evenimentul în

VeriTech Solutions

VeriTech Solutions

VeriTech - Ideas for the future Suntem un Startup IT, cu o abordare orientata catre utilizator. Apreciem lucrurile bine facute de la inceput si pana la final, acordand o mare atentie detaliilor si avand grija sa folosim tehnologia potrivita pentru fiecare proiect. Ca si companie ne concentram atentia spre patru directii: software personalizat, i...

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward