NGA #20: Ce am învățat în 2017 despre 2018

  • BUCURESTI - Unicredit Bank
  •    14 Decembrie 2017

NGA este evenimentul care reunește comunitatea noii generații de antreprenori din București.

NGA este evenimentul care reunește comunitatea noii generații de antreprenori din București.
Dacă ești un antreprenor în căutare de noi informații prin care să îți dezvolți business-ul și de netowrking relevant, acest eveniment este creat special pentru tine.

La eveniment ai ocazia să întâlnești 150 de antreprenori cu aspirații și interese comune cu alte tale.
La fiecare ediție invităm la microfon 3 speakeri, întotdeauna antreprenori de succes, autentici, care vin să îți vorbească deschis din experiența lor.
Pentru ediţia din 14 decembrie, am ales o temă comună pentru toţi speakerii: “Ce am învăţat în 2017 despre 2018”. 
Vom afla de la cei 3 invitati care sunt principalele lecţii învăţate în 2017, ce preconizează în 2018 şi ce recomandări au în antreprenoriat pentru noul an.

Speakerii editiei:
- Calin Fusu, CEO BestJobs & Business Angel. Este actionar si in compania Vivre, a realizat in acest an un exit cu Clever Taxi, catre Daimler, tranzactie evaluata la peste 10 mil euro. Unul dintre "leii" ai emisiunii Arena Leilor.
- Amalia Sterescu, CEO Outsourcing Advisors/Founder Public Speaking School. A devenit antreprenor dupa o experienta de business impresionanta, in care, timp de 16 ani, a ocupat pozitii de conducere la nivel international, in companiile Vodafone si Oracle.
- Antonio Eram, Founder Netopia mobilPay, procesator de plati electronice, cu o cifra de afaceri in 2016 de 14,5 milioane de euro. Co-Founder la mobiLender, startup lansat in Mexic, evaluat la peste 10 milioane de dolari. Co-founder la BTKO.in, un schimb valutar de bitcoin pentru Estul Europei. Founder mobilPay Wallet.

Agenda: 
• 18:30 - 19:00 Primirea participanților
• 19:00 - 19:10 Cuvânt de inceput
• 19:10 - 19:40 Speech 1
• 19:40 - 20:10 Speech 2
• 20:10 - 20:30 Coffee break
• 20:30 - 21:00 Speech 3
• 21:00 - 21:30 Networking

Acces:
• Membrii Upgrader Community - Free
• Non membri: 
- Early bird, 70 lei, până pe 8 decembrie 2017
- Tarif standard 90 lei, 9 - 14 decembrie 2017

Locurile disponibile în sala de eveniment sunt limitate, pentru a te înscrie poți utiliza butonul "Tickets available" de mai sus sau link-ul: http://www.upgrader.biz/evenimente/noua-generatie-de-antreprenori/
Partenerii noștri UniCredit Bank ne găzduiesc evenimentul la sediul din bulevardul Expoziției, nr. 1 F, etajul 1, sala "București" , 5 To Go vă așteaptă cu o cafea bună, Angeline Cake Boutique cu super prăjituri, Chocholissimo cu ciocolată delicioasă și Sloop cu băuturi sănătoase.

Vezi informații și despre membership-ul în Uprgader Community: http://www.upgrader.biz/membership/

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward