NGA #20: Ce am învățat în 2017 despre 2018

  • BUCURESTI - Unicredit Bank
  •    14 Decembrie 2017

NGA este evenimentul care reunește comunitatea noii generații de antreprenori din București.

NGA este evenimentul care reunește comunitatea noii generații de antreprenori din București.
Dacă ești un antreprenor în căutare de noi informații prin care să îți dezvolți business-ul și de netowrking relevant, acest eveniment este creat special pentru tine.

La eveniment ai ocazia să întâlnești 150 de antreprenori cu aspirații și interese comune cu alte tale.
La fiecare ediție invităm la microfon 3 speakeri, întotdeauna antreprenori de succes, autentici, care vin să îți vorbească deschis din experiența lor.
Pentru ediţia din 14 decembrie, am ales o temă comună pentru toţi speakerii: “Ce am învăţat în 2017 despre 2018”. 
Vom afla de la cei 3 invitati care sunt principalele lecţii învăţate în 2017, ce preconizează în 2018 şi ce recomandări au în antreprenoriat pentru noul an.

Speakerii editiei:
- Calin Fusu, CEO BestJobs & Business Angel. Este actionar si in compania Vivre, a realizat in acest an un exit cu Clever Taxi, catre Daimler, tranzactie evaluata la peste 10 mil euro. Unul dintre "leii" ai emisiunii Arena Leilor.
- Amalia Sterescu, CEO Outsourcing Advisors/Founder Public Speaking School. A devenit antreprenor dupa o experienta de business impresionanta, in care, timp de 16 ani, a ocupat pozitii de conducere la nivel international, in companiile Vodafone si Oracle.
- Antonio Eram, Founder Netopia mobilPay, procesator de plati electronice, cu o cifra de afaceri in 2016 de 14,5 milioane de euro. Co-Founder la mobiLender, startup lansat in Mexic, evaluat la peste 10 milioane de dolari. Co-founder la BTKO.in, un schimb valutar de bitcoin pentru Estul Europei. Founder mobilPay Wallet.

Agenda: 
• 18:30 - 19:00 Primirea participanților
• 19:00 - 19:10 Cuvânt de inceput
• 19:10 - 19:40 Speech 1
• 19:40 - 20:10 Speech 2
• 20:10 - 20:30 Coffee break
• 20:30 - 21:00 Speech 3
• 21:00 - 21:30 Networking

Acces:
• Membrii Upgrader Community - Free
• Non membri: 
- Early bird, 70 lei, până pe 8 decembrie 2017
- Tarif standard 90 lei, 9 - 14 decembrie 2017

Locurile disponibile în sala de eveniment sunt limitate, pentru a te înscrie poți utiliza butonul "Tickets available" de mai sus sau link-ul: http://www.upgrader.biz/evenimente/noua-generatie-de-antreprenori/
Partenerii noștri UniCredit Bank ne găzduiesc evenimentul la sediul din bulevardul Expoziției, nr. 1 F, etajul 1, sala "București" , 5 To Go vă așteaptă cu o cafea bună, Angeline Cake Boutique cu super prăjituri, Chocholissimo cu ciocolată delicioasă și Sloop cu băuturi sănătoase.

Vezi informații și despre membership-ul în Uprgader Community: http://www.upgrader.biz/membership/

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward