No Time for Downtime 2015

  • BUCURESTI - JW Marriott Grand Hotel‎
  •    01 Octombrie 2015

Maguay va organiza pe 1 octombrie 2015 la JW Marriott Hotel evenimentul anual  No Time For Downtime, dedicat echipamentelor și infrastructurii critice pentru siguranța organizațiilor.

Maguay va organiza pe 1 octombrie 2015 la JW Marriott Hotel evenimentul anual  No Time For Downtime, dedicat echipamentelor și infrastructurii critice pentru siguranța organizațiilor.

Cel mai important eveniment anual dedicat echipamentelelor și infrastructurii critice, No Time for Downtime, a fost încă de la început un reper în domeniul soluțiilor informatice complexe. În cadrul evenimentului Maguay a prezentat, an de an, alături de partenerii săi, tehnologii noi și soluții de infrastructură critică, reunind totodată, la cea de-a XII-a ediție, peste 230 de specialiști și manageri IT interesați de noutățile și tendințele momentului și ale anilor următori.

Evenimentul No Time for Downtime s-a bucurat încă de la început de sprijinul celor mai importanți generatori de tehnologie, la nivel mondial, ediția din acest an avându-i alături pe Intel, Oracle, SAP, Symantec Veritas, Fortinet, Nexenta, Promise și VMware.

În cadrul No Time for Downtime 2015 vor fi prezentate soluții informatice pentru optimizarea infrastructurii organizațiilor și subiecte de actualitate precum: hybrid cloud (mix între cloud public și privat), software defined infrastructure, soluții de securitate, virtualizare, HPC și procesare paralelă, stocare, back-up și arhivare.

Evenimentul va fi structurat în două secțiuni: prezentări, care vor fi susținute de Maguay și partenerii săi, unde vor fi descrise tehnologii și soluții de interes și showcase, în cadrul căruia specialiștii și partenerii Maguay vor susține o serie de demonstrații live relevante privind perfomanțele pe care le pot atinge soluțiile expuse.

No Time for Downtime este un eveniment dedicat infrastructurilor critice și se adresează în primul rând specialiștilor IT din România. Accesul se face pe bază de invitație şi nu presupune nicio taxă de paticipare. Pentru a solicita o invitație, accesați www.NTFD.ro.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward