No Time for Downtime

 • BUCURESTI - Stejarii Country Club
 •    26 Septembrie 2019

Nu rata „No Time for Downtime”, evenimentul Maguay anual dedicat echipamentelor și soluțiilor IT avansate, ce va avea loc pe data de 26 sept. 2019, la Stejarii Country Club.

Aflat la cea de-a XVII-a ediție, „No Time for Downtime” a devenit unul dintre cele mai reprezentative evenimente pentru piața de IT din România. Evenimentul este dedicat sistemelor de calcul și infrastructurilor de tip mission-critical, pentru toate tipurile de companii - de la SMB și până la organizații foarte mari, cu data center propriu și infrastructuri complexe.

NTFD a reflectat în fiecare an și trendurile tehnologice ale momentului, pentru acest segment, prezentând în premieră cele mai noi echipamente și soluții, chiar și prototipuri.

Evenimentul va fi structurat în 2 secțiuni: una de showcase tehnologic și una de prezentări, în cadrul cărora specialiștii Maguay și cei ai partenerilor Intel, Oracle, Fortinet, HGST, Veritas, iTrack și Kingston, vor prezenta cele mai noi trenduri și tehnologii.
 

În cadrul showcase-ului vom prezenta (lista completă va fi transmisă odată cu agenda evenimentului):

 • O varietate de soluții de stocare de tip SDS (software defined storage) Maguay eXpertStor și PowerStor, bazate pe Open-E, Nexenta, CEPH, etc.

 • Serverele Maguay eXpertServer bazate pe cele mai noi platforme și procesoareIntel Xeon Gold și Platinum;

 • Echipamente și soluții dedicate pentru High Performance Computing, AI și Deep Learning;

 • Soluții ce încorporează tehnologii de inteligență artificială și Deep Learning;

 • Soluții de virtualizare pentru multiple scenarii Data Center;

 • Soluții de stocare enterprise de la HGST;

 • Soluții de securitate Fortinet;

 • iTrack - soluţia avansată de management și monitorizare prin GPS a flotei auto șisoluţia de optimizare a rutelor de distribuţie, iTrack Logistics;

 • Gama completa de sisteme de calcul Maguay, de la portabile și până la staţiile grafice și supercalculatoare răcite cu lichid, pentru mediul de cercetare.

 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward