No Time for Downtime

 • BUCURESTI - Stejarii Country Club
 •    26 Septembrie 2019

Nu rata „No Time for Downtime”, evenimentul Maguay anual dedicat echipamentelor și soluțiilor IT avansate, ce va avea loc pe data de 26 sept. 2019, la Stejarii Country Club.

Aflat la cea de-a XVII-a ediție, „No Time for Downtime” a devenit unul dintre cele mai reprezentative evenimente pentru piața de IT din România. Evenimentul este dedicat sistemelor de calcul și infrastructurilor de tip mission-critical, pentru toate tipurile de companii - de la SMB și până la organizații foarte mari, cu data center propriu și infrastructuri complexe.

NTFD a reflectat în fiecare an și trendurile tehnologice ale momentului, pentru acest segment, prezentând în premieră cele mai noi echipamente și soluții, chiar și prototipuri.

Evenimentul va fi structurat în 2 secțiuni: una de showcase tehnologic și una de prezentări, în cadrul cărora specialiștii Maguay și cei ai partenerilor Intel, Oracle, Fortinet, HGST, Veritas, iTrack și Kingston, vor prezenta cele mai noi trenduri și tehnologii.
 

În cadrul showcase-ului vom prezenta (lista completă va fi transmisă odată cu agenda evenimentului):

 • O varietate de soluții de stocare de tip SDS (software defined storage) Maguay eXpertStor și PowerStor, bazate pe Open-E, Nexenta, CEPH, etc.

 • Serverele Maguay eXpertServer bazate pe cele mai noi platforme și procesoareIntel Xeon Gold și Platinum;

 • Echipamente și soluții dedicate pentru High Performance Computing, AI și Deep Learning;

 • Soluții ce încorporează tehnologii de inteligență artificială și Deep Learning;

 • Soluții de virtualizare pentru multiple scenarii Data Center;

 • Soluții de stocare enterprise de la HGST;

 • Soluții de securitate Fortinet;

 • iTrack - soluţia avansată de management și monitorizare prin GPS a flotei auto șisoluţia de optimizare a rutelor de distribuţie, iTrack Logistics;

 • Gama completa de sisteme de calcul Maguay, de la portabile și până la staţiile grafice și supercalculatoare răcite cu lichid, pentru mediul de cercetare.

 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward