Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2017

  • BUCURESTI - Beraria H
  •    18 Noiembrie 2017

Ediţia cu numărul 22 a spectacolului "Noaptea Devoratorilor de Publicitate", organizată şi anul acesta de Dakino Production, va avea loc sâmbătă, 18 noiembrie 2017, la Beraria H. 

Ediţia cu numărul 22 a spectacolului "Noaptea Devoratorilor de Publicitate", organizată şi anul acesta de Dakino Production, va avea loc sâmbătă, 18 noiembrie 2017, la Beraria H. 

În deschidere, publicul va fi întâmpinat cu un show de exceptie al trupei The Amsterdams, începând cu ora 20.00. În continuare, va putea fi urmărit formatul deja cunoscut publicului de gen: 4 calupuri cu spot-uri publicitare internaţionale, prezentate în premieră în România.

Prima ediţie a Nopţii Devoratorilor de Publicitate a avut loc în 1981, sub titulatura "Friandises", pentru ca Jean Marie Boursicot, creatorul evenimentului, să-l denumească ulterior "La Nuit des Publivores". Succesul său nu a întârziat să apară: de-a lungul timpului, spectacolul a fost prezentat în peste 40 de ţări de pe toate continentele. 

Acest proiect asigură contactul direct cu cei interesaţi: clienţi – consumatori – existenţi şi potenţiali. Astfel, participanţii au ocazia să se informeze şi să îşi educe gusturile în ceea ce priveşte dezvoltarea internaţională a unei categorii foarte importante în mass-media: publicitatea. 

Acces: 19:00 | Show: 20:00

Bilete: 
50 LEI - Cat. A - în faţa ecranului principal, cu loc la masa
35 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă

???? Biletele pot fi cumpărate:

➡ online de pe bilete.ro (https://www.bilete.ro/noaptea-devoratorilor-de-publicitate-2017/) și iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-noaptea-devoratorilor-de-publicitate-30213/)
➡ fizic de la Berăria H sau din magazinele Flanco, InMedio şi Germanos
➡ la intrare în seara evenimentului

Harta categoriilor AICI >>> http://www.berariah.ro/upload_pics/harta-sala-brh-ndp.jpg
-----------------------------------------------------------------------------------------------
▶ Rezervările se fac la:

➡ FORMULARUL WEB >>> http://www.berariah.ro/eveniment/ndp-2017
➡ 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
➡ Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play:https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.berariah.android & AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/beraria-h/id1257720997)
[email protected]

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward