NO.MAD TALKS

  • BUCURESTI - Dialogue Social Bar Hristo Botev 1,
  •    07 Iunie 2018

NO.MAD TALKS este un eveniment dedicat freelancerilor, nomazilor digitali, oamenilor care lucrează pe cont propriu sau celor care își doresc să pornească pe acest drum și au nevoie de câteva direcții.

NO.MAD TALKS este un eveniment dedicat freelancerilor, nomazilor digitali, oamenilor care lucrează pe cont propriu sau celor care își doresc să pornească pe acest drum și au nevoie de câteva direcții.

Prima ediție a evenimentului va aborda, într-o sesiune de debate, Adevărul și Miturile în Digital Nomading. Simona și Alex de la LipaLipa.ro împreună cu Alina și Florin de la Aventurescu.ro vor fi în fața voastră și vor răspunde, cât se poate de sincer, la toate întrebările. Printre subiectele abordate vor fi: blocajele și cum trecem peste ele, primele greșeli și cum pot fi evitate, bugete, rutina, time management. 

CUM TE ÎNSCRII? 

Pentru înscriere vă rugăm să completați acest formular: https://bit.ly/2IPH59B

Participarea este gratuită, însă pentru că știm sigur că acest eveniment va strânge cei mai faini oameni, vă rugăm ca suma pe care ați fi dispuși o să plătiți pentru acces la eveniment să o donați către una dintre cauze. 

Donează pentru Robert Cadar - https://bit.ly/2k29MC8
Donează pentru educație către Împreună Creștem Valori - https://bit.ly/2Gq2y3D
Donează pentru tinerii fără posibilități către Ajungem Mari - https://bit.ly/2rKOZHK

Despre LipaLipa.ro 
Simona și Alex și-au dat demisia de la job în 2016 și au plecat cu rucsacul în spate să descopere lumea. De doi ani se plimbă lipa-lipa prin lume și scriu sau documentează video oamenii pe care îi întâlnesc și experiențele pe care le trăiesc. Prin ochii lor poți să descoperi Asia, Europa, Mexic sau Guatemala.

Despre Aventurescu.ro
Alina și Florin sunt călători și nomazi digitali. Se plimbă zi-noapte și lucrează din cele mai frumoase și interesante locuri. Noi i-am pus în capul listei cu motive pentru care oamenii călătoresc mai des, pentru că ei caută și propun locuri minunate la prețuri bune. 

Despre organizatori 
Iunieta Sandu este freelancer specialist în comunicare cu 6 ani experiență. Când nu scrie pe iunietasandu.ro, ascultă poveștile oamenilor sau organizează evenimente. 

Claudiu Jojatu este self-made not-there-yet billionaire, digital optimist, strateg de business și comunicare digitală, obsedat cu disciplina și un îndrăgostit veritabil de călatorit și cafea bună.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward