Noua generaţie de antreprenori

  • BUCURESTI - Unicredit Bank
  •    29 Martie 2018

Dacă ești un antreprenor în căutare de noi informații prin care să îți dezvolți business-ul, acest eveniment este creat special pentru tine.

Dacă ești un antreprenor în căutare de noi informații prin care să îți dezvolți business-ul, acest eveniment este creat special pentru tine.

La fiecare ediție a evenimentului invităm la microfon 3 speakeri, întotdeauna antreprenori de succes, autentici, care vin să îți vorbească deschis din experiența lor. Trei speakeri x 30 minute speech.

Speakeri ediției din 29 martie sunt:
Mihai Rotaru, CEO & Co-Founder la Clever Taxi, cea mai mare aplicație de profil din România, cu care a realizat un exit de peste 10 milioane de euro în anul 2017
➡ Tema: "De la idee la exit"

Radu Vilceanu, CEO & Founder la ContentSpeed liderul soluțiilor E-Commerce din România, cu un portofoliu de peste 600 de magazine online.
➡Tema: "Trenduri și oportunități în ecommerce"

Lucia Costea, Managing Partner la Secom, lider de autoritate în soluții de medicină integrative, cu o cifră de afaceri în 2017 de aproape 20 milioane de euro. 
➡ Tema: "Importana unui plan de afaceri în antreprenoriat".

Evenimentul este o oportunitate de networking excelentă, unde ai ocazia să întâlnești, la fiecare ediție, 130 - 150 de antreprenori cu aspirații și obiective comune cu ale tale.

Agenda: 
• 18:30 - 19:00 Primirea participanților
• 19:00 - 19:10 Cuvânt de inceput
• 19:10 - 19:40 Radu Vâlceanu - CEO & Founder la ContentSpeed
• 19:40 - 20:10 Lucia Costea - Managing Partner la Secom
• 20:10 - 20:30 Coffee break
• 20:30 - 21:00 Mihai Rotaru - CEO & Co-Founder la Clever Taxi
• 21:00 - 21:30 Networking

Următoarele ediţii din anul 2018 vor avea loc pe 29 martie, 24 mai, 27 septembrie şi 29 noiembrie.

Locurile disponibile în sala de eveniment sunt limitate, pentru înscriere accesează acest link: http://www.upgrader.biz/evenimente/noua-generatie-de-antreprenori/

Partenerii noștri UniCredit Bank ne găzduiesc evenimentul la sediul din bulevardul Expoziției, nr. 1 F, etajul 1, sala "București" , 5 To Go vă așteaptă cu o cafea bună, Chocholissimo cu ciocolată delicioasă și Sloop cu băuturi sănătoase.

Vezi cum poți deveni membru în Uprgader Community: http://www.upgrader.biz/membership/

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward