Noua ordine europeană pentru PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

  • BUCURESTI - Hotel Pullman
  •    04 Mai 2017

Obligații și sancțiuni pentru operatorii datelor cu caracter personal

Drepturile persoanelor fizice, conform noului Reg. 679/2016, aplicabil din 25 mai 2018

Obligații și sancțiuni pentru operatorii datelor cu caracter personal

Drepturile persoanelor fizice, conform noului Reg. 679/2016, aplicabil din 25 mai 2018

Aşa cum aţi avut ocazia să vedeţi în raportul de activitate trimis de noi în urma evenimentului din data de 16 martie 2017, tema dezbaterii a fost de mare interes şi a deschis noi oportunităţi de dialog şi orizonturi de dezbatere pe tema noului GDPR care impune noi obligații și sancțiuni pentru operatorii datelor cu caracter personal, cât şi drepturi pentru persoanele fizice.

Modelele de business online actuale, apariţia serviciilor cloud şi a reţelelor sociale au condus la necesitatea actualizării legislaţiei privind protecţia datelor personale. Dacă la prima ediţie reprezentanţi ai ANSPDCP şi alte instituţii ale statului au susţinut prezentări dedicate adoptării Regulamentului 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, care se va aplica începând cu data de 25 mai 2018, iar reprezentanţi ai mediului privat au venit cu soluţii tehnice care pot fi implementate în vederea îndeplinirii tuturor condiţiilor de securitate impuse, de data aceasta dorim să ne adresăm şi instituţiilor publice, care sunt nevoite să se alinieze la cerinţele de exigenţa a Noului Regulament.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward