Noua ordine europeană pentru PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

  • BUCURESTI - Hotel Pullman
  •    04 Mai 2017

Obligații și sancțiuni pentru operatorii datelor cu caracter personal

Drepturile persoanelor fizice, conform noului Reg. 679/2016, aplicabil din 25 mai 2018

Obligații și sancțiuni pentru operatorii datelor cu caracter personal

Drepturile persoanelor fizice, conform noului Reg. 679/2016, aplicabil din 25 mai 2018

Aşa cum aţi avut ocazia să vedeţi în raportul de activitate trimis de noi în urma evenimentului din data de 16 martie 2017, tema dezbaterii a fost de mare interes şi a deschis noi oportunităţi de dialog şi orizonturi de dezbatere pe tema noului GDPR care impune noi obligații și sancțiuni pentru operatorii datelor cu caracter personal, cât şi drepturi pentru persoanele fizice.

Modelele de business online actuale, apariţia serviciilor cloud şi a reţelelor sociale au condus la necesitatea actualizării legislaţiei privind protecţia datelor personale. Dacă la prima ediţie reprezentanţi ai ANSPDCP şi alte instituţii ale statului au susţinut prezentări dedicate adoptării Regulamentului 679/2016 privind protecţia persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, care se va aplica începând cu data de 25 mai 2018, iar reprezentanţi ai mediului privat au venit cu soluţii tehnice care pot fi implementate în vederea îndeplinirii tuturor condiţiilor de securitate impuse, de data aceasta dorim să ne adresăm şi instituţiilor publice, care sunt nevoite să se alinieze la cerinţele de exigenţa a Noului Regulament.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward