Oracle University Expert Summit, Bucureşti 2016

Oracle University Romania organizează în perioada 15-18 martie 2016, la Athenee Palace Hilton Bucureşti, o nouă ediţie a evenimentului Oracle University Expert Summit.

  • Bucuresti - Athenee Palace Hilton
  •    15 - 18 Martie 2016

Oracle University Romania organizează în perioada 15-18 martie 2016, la Athenee Palace Hilton Bucureşti, o nouă ediţie a evenimentului Oracle University Expert Summit.

Seria de evenimente Oracle University Expert Summit face parte dintr-un program global, cu sesiuni desfăşurate în Asia, Europa, Africa şi cele două Americi. Speaker-ii sunt selectaţi în funcţie de expertiza pe care o deţin, astfel încât să le poată oferi participanţilor la aceste evenimente o experienţă de învăţare cu adevărat unică.

Noua ediţie Expert Summit de la Bucureşti va cuprinde nouă seminarii susţinute de speaker-i precum Kirk Pepperdine, Martin Gubar sau Brian Spendolini.
„V-aţi gândit care sunt cei mai valoroşi oameni de IT de astăzi? Este oare experienţa lor cel mai important atu? Realitatea este că, datorită evoluţiilor rapide din industrie, adesea cei mai căutaţi sunt specialiştii care ţin pasul cu ultimele trenduri ale tehnologiei. Acesta este motivul pentru care Oracle University vă invită să participaţi la cea de-a doua ediţie Bucharest Expert Summit, unde, timp de patru zile, veţi dobândi cunoştinţe care să vă ajute mai departe în carieră. Experţi în tehnologii Oracle aclamaţi în industrie vă vor oferi informaţii valoroase, cele mai bune practici, sfaturi şi tehnici inedite”, afirmă Dan Gârlaşu, Sales Director, Oracle University, South Eastern Europe. „Indiferent de nivelul de experienţă pe care îl aveţi în domeniul tehnologiilor Oracle, evenimentul vă va oferi un nivel de aprofundare dincolo de conţinutul standard al un curs de formare tradiţional; este locul de întâlnire cu experţi pentru abordări practice avansate, discuţii despre provocări şi interacţiune cu oameni cu preocupări similare”.
Simulări, demonstraţii şi scenarii complexe

Abordarea detaliată este cea care transformă Summit-urile Oracle University într-o experienţă educaţională specială. În timp ce seminariile scurte şi sesiunile online oferă o privire de ansamblu asupra noilor tehnologii sau prezintă modul în care tehnologiile Oracle sunt sau pot fi aplicate, principalul criteriu diferenţiator al Expert Summit este abordarea foarte detaliată a conţinutului. Simulări, demonstrarea conceptelor şi scenarii mai complexe sunt prezentate de experţi Oracle recunoscuţi în industrie. Aceştia le furnizează participanţilor informaţii dincolo de cele disponibile în cărţi, oferindu-le acces la expertiza celor care cunosc şi înţeleg tehnologia Oracle cel mai bine.

Cea de-a doua ediţie Expert Summit de la Bucureşti se va desfăşura între 15-18 martie 2016 şi se axează pe trei direcţii de mare actualitate: Java, Cloud şi Big Data. Tehnologiile Oracle au fost divizate în zone specifice, pentru ca speaker-ii să poată oferi un nivel ridicat de aprofundare şi detaliere, şi organizate în nouă seminarii:
Moving to the Oracle Database Cloud cu Brian Spendolini
Oracle Big Data Management System - Gaining Insights from All Your Data cu Martin Gubar
Using Java Cloud Service to Deploy and Run Java Enterprise Applications cu Dorin Paraschiv
Oracle Private Cloud Appliance cu James Anthony
Oracle Cloud cu Brian Spendolini
Java Performance Workshop cu Kirk Pepperdine
Exadata Sizing and Consolidation cu James Anthony şi Mike Appleyard
Securing the Big Data Platform cu Martin Gubar
Big Data and Real Time, a Detailed Exposé cu Alex Ciobanu.

„Este cunoscut faptul că adopţia noilor tehnologii presupune unele riscuri şi incertitudini. Evenimentul Expert Summit, organizat de Oracle University, este locul ideal în care participanţii pot interacţiona cu experţi de top din SUA, Marea Britanie, Canada şi România şi cu alţi participanţi din ţară sau străinătate pentru validarea ideilor lor referitoare la proiectele noi pe care vor să le implementeze. În acest scop, după sesiunile menţionate, se vor organiza două mese rotunde orientate pe Cloud şi Big Data şi un panel axat pe Securitate cibernetică, demonstraţii tehnologice şi sesiuni de consultanţă privind programele de training şi certificări”, a mai spus Dan Gârlaşu.

 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot