PMdays 2013

  • BUCURESTI
  •    07 Noiembrie 2013

PMdays 2013 aduce impreuna timp de doua zile mari maestri in domeniul managementului de proiect, pentru a ne impartasi din experienta si cunostintele dobandite in decursul unor vaste si foarte complexe vieti profesionale.

Esti un bun bucatar? La o prima vedere, pare o intrebare inedita, insa cu totii am incercat sa gatim cel putin o data in viata. Mai devreme sau mai tarziu, fiecare face acest pas. Unele persoane gatesc pentru a-si satisface nevoi primare, altele din placere, iar unii aleg arta culinara ca si cariera. Dar fiecare dintre noi incearca.

La o prima vedere, gatitul este o activitate accesibila tuturor. Adaugi ingredientele necesare, urmezi 4-5 pasi simpli si masa este servita! Astampara foamea si cu putin noroc, are un miros placut, este gustoasa si arata foarte apetisant.

Dar te-ai intrebat vreodata cat de des mesele pregatite de tine au fost apreciate cu adevarat? Cate dintre persoanele din anturajul tau sunt bucatari desavarsiti? Sau de cate ori ti s-a intamplat sa comanzi o specialitate intr-un restaurant de renume si totusi sa simti ca lipseste ceva?

Ne place sa credem ca maestrii bucatari au retetele lor secrete. Poate folosesc condimente deosebite, cunosc ceva ce noi nu stim despre acei pasi simpli pe care ii urmam cu totii sau poate isi aleg altfel ingredientele… De multe ori ne intrebam ce anume transforma mancarurile lor in adevarate delicatese. Oare sunt mai sanatoase, mai bogate, au un gust aparte, arata irezistibil…?

Asemeni gatitului, cu totii facem management de proiect in viata noastra, in diverse situatii si la niveluri diferite, cateodata chiar fara a fi constienti de acest lucru. Unii din noi aleg managemetul ca si cariera si sunt intr-o continua cautare a “condimentelor” secrete, a ingredientelor potrivite sau a cunostintelor complementare care ar putea imbunatati procesul. Exista un moment in viata profesionala cand incepem sa privim in jurul nostru pentru a gasi metode pentru a ne imbunatati abilitatile, condusi de dorinta de a deveni manageri de proiect de top.

Pe de o parte, alegem modele de urmat in persoane a caror experienta ne inspira si de la care avem ce invata. Pe de alta parte, cu totii stim ca studiul domeniilor complementare intregeste perspectiva asupra managementului de proiect si ofera deschiderea spre noi oportunitati.

Precum maestrii bucatari care sunt de nelipsit la marile evenimente ale scolilor de arta culinara, PMdays 2013 este evenimentul de la care managerii de proiect din Romania nu trebuie sa lipseasca. Participarea la acest eveniment este unul din pasii pe care trebuie sa ii faci pentru a deveni un manager de proiect de top.

PMdays 2013 aduce impreuna timp de doua zile mari maestri in domeniul managementului de proiect, pentru a ne impartasi din experienta si cunostintele dobandite in decursul unor vaste si foarte complexe vieti profesionale.

Vino la PMdays 2013 si afla secretele invitatilor nostri!

Vrei sa afli mai multe? Viziteaza pagina evenimentului: www.PMdays.ro.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Global FinTech Hackathon

Banca Transilvania,Tech Source Consulting si Techventures organizeaza Global Fintech Hackathon, competitie dedicata designerilor si developerilor pentru dezvoltarea de solutii FinTech. 

Citește tot arrow_forward

Business Analysis. Planificare si Monitorizare (BABOK)

Acest curs este dedicat ariei de “Business Analysis. Planning and Monitoring” din cadrul ghidului BABOK 3.0. In cadrul trainingului participantii vor invata despre sarcinile ce tin de alegerea unei abordari de BA pentru un proiect, definirea activitatilor necesare si evaluarea complexitatii lor, identificarea stakeholders si planificarea strategiei pentru implicarea lor in proiect, pla...

Citește tot arrow_forward

Elicitation & Collaboration BABOK

Acest curs este dedicat ariei de “Requirements Life Cycle Management” din cadrul ghidului BABOK 3.0. Training-ul adreseaza sarcinile legate de urmarirea si mentinerea cerintelor, precum si prioritizarea, aprobarea si reutilizarea lor. Vom explica utilizarea requirement patterns si requirements change management. Ghidul BABOK este un standard recunoscut la nivel international ...

Citește tot arrow_forward