PMI: Lessons Learned and How to deal with unavailable Product Managers

  • BUCURESTI - Lente Cafe
  •    12 Mai 2015

O întâlnire a pasionaților de Product management, a profesioniștilor din domeniu, într-un cadru informal, unde se vor dezbate cele mai interesante subiecte dedicate, studii de caz, lecții învățate din propriile experiențe, trenduri, metodologii. 

O întâlnire a pasionaților de Product management, a profesioniștilor din domeniu, într-un cadru informal, unde se vor dezbate cele mai interesante subiecte dedicate, studii de caz, lecții învățate din propriile experiențe, trenduri, metodologii, modalități de documentare (avantaje și dezavantaje), precum și modalități de a lucra cu managerii de produs.

Certificări în domeniu:

http://www.pmi.org/Certification.aspx

PMP: http://www.pmi.org/Certification/Project-Management-Professional-PMP.aspx

PMP handbook - Certification details:

http://www.pmi.org/Certification/~/media/PDF/Certifications/pdc_pmphandbook.ashx

CAPM:

http://www.pmi.org/Certification/Certified-Associate-in-Project-Management-CAPM.aspx

CAPM handbook - Certification details:

http://www.pmi.org/Certification/~/media/PDF/Certifications/pdc_capmhandbook.ashx

Rezervările sunt făcute pe numele Adina Grigoroiu.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward