PMI: Lessons Learned and How to deal with unavailable Product Managers

  • BUCURESTI - Lente Cafe
  •    12 Mai 2015

O întâlnire a pasionaților de Product management, a profesioniștilor din domeniu, într-un cadru informal, unde se vor dezbate cele mai interesante subiecte dedicate, studii de caz, lecții învățate din propriile experiențe, trenduri, metodologii. 

O întâlnire a pasionaților de Product management, a profesioniștilor din domeniu, într-un cadru informal, unde se vor dezbate cele mai interesante subiecte dedicate, studii de caz, lecții învățate din propriile experiențe, trenduri, metodologii, modalități de documentare (avantaje și dezavantaje), precum și modalități de a lucra cu managerii de produs.

Certificări în domeniu:

http://www.pmi.org/Certification.aspx

PMP: http://www.pmi.org/Certification/Project-Management-Professional-PMP.aspx

PMP handbook - Certification details:

http://www.pmi.org/Certification/~/media/PDF/Certifications/pdc_pmphandbook.ashx

CAPM:

http://www.pmi.org/Certification/Certified-Associate-in-Project-Management-CAPM.aspx

CAPM handbook - Certification details:

http://www.pmi.org/Certification/~/media/PDF/Certifications/pdc_capmhandbook.ashx

Rezervările sunt făcute pe numele Adina Grigoroiu.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

JS Camp

Ediția din 2021 JSCamp Romania va reuni  experti Java Script internationali si locali, ce vor impartasi timp de o zi secretele „celui mai popular limbaj de programare web”. Evenimentul cuprinde conferinte si workshop-uri intensive despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open- web, metodologii si tool-uri avansate. ...

Citește tot arrow_forward

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor PR!VACY ROMANIA 2021

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor este organizată online în perioada 29-30 Ianuarie 2021, reușind să mobilizeze și să coaguleze principalii actori din acest domeniu, facilitând dialogul între părți.

Citește tot arrow_forward

#NEXTFinTech DEMO DAY

Techcelerator anunță NextFinTech Demo Day, evenimentul în care cele 11 start-up-uri selectate în programul de accelerare își vor prezenta ideile de business în fața unei audiențe formate din investitori români și străini, specialiști IT, pasionați de tehnologie. După o perioadă de 3 luni de mentorat, cele 11 start-up-uri au posibilitatea de a atrage investi...

Citește tot arrow_forward