PoliHack 11: ediția online

  •    04 - 06 Decembrie 2020

Organizația Studenților din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (OSUT) a pornit înscrierile pentru a 11-a ediție a proiectului „PoliHack”. Studenții și liceenii pot concura în acest hackathon de 48 de ore pentru a câștiga diverse premii și pentru oportunitatea de a-și dezvolta propriul produs împreună cu mentorii noștri, lansându-l în final pe piață. 

Dorința noastră este să motivăm tinerii în căutare de provocări să își prezinte ideile inovatoare. Concurenții cu cele mai bune proiecte vor fi selectați să le dezvolte alături de mentorii noștri și în final să le lanseze pe piață.Pe lângă programare și distracție intensă alături de echipa ta, am pregătit și alte surprize, precum ateliere susținute de invitații noștri, menite să te ajute în cadrul hackathon-ului.Avem mai multe secțiuni, deci cu siguranță îți vei găsi locul aici! Acestea sunt:
secțiunea Web, pentru dezvoltatorii de site-uri;
secțiunea Mobile, dedicată fanilor aplicațiilor pentru telefon;
secțiunea Embedded, pentru pasionații de senzori, roboți și dizpozitive fizice;
secțiunea Junior, pentru liceeni.Adună-ți echipa și pregătiți-vă cele mai bune idei pentru PoliHack 11: ediția online!

Formularul de înscriere poate fi găsit aici: https://bit.ly/Polihack11 sau pe site-ul polihack.osut.org, unde se află și regulamentul concursului. Formularul poate fi completat până în data de 27 noiembrie 2020.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward