PoliHack 11: ediția online

  •    04 - 06 Decembrie 2020

Organizația Studenților din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (OSUT) a pornit înscrierile pentru a 11-a ediție a proiectului „PoliHack”. Studenții și liceenii pot concura în acest hackathon de 48 de ore pentru a câștiga diverse premii și pentru oportunitatea de a-și dezvolta propriul produs împreună cu mentorii noștri, lansându-l în final pe piață. 

Dorința noastră este să motivăm tinerii în căutare de provocări să își prezinte ideile inovatoare. Concurenții cu cele mai bune proiecte vor fi selectați să le dezvolte alături de mentorii noștri și în final să le lanseze pe piață.Pe lângă programare și distracție intensă alături de echipa ta, am pregătit și alte surprize, precum ateliere susținute de invitații noștri, menite să te ajute în cadrul hackathon-ului.Avem mai multe secțiuni, deci cu siguranță îți vei găsi locul aici! Acestea sunt:
secțiunea Web, pentru dezvoltatorii de site-uri;
secțiunea Mobile, dedicată fanilor aplicațiilor pentru telefon;
secțiunea Embedded, pentru pasionații de senzori, roboți și dizpozitive fizice;
secțiunea Junior, pentru liceeni.Adună-ți echipa și pregătiți-vă cele mai bune idei pentru PoliHack 11: ediția online!

Formularul de înscriere poate fi găsit aici: https://bit.ly/Polihack11 sau pe site-ul polihack.osut.org, unde se află și regulamentul concursului. Formularul poate fi completat până în data de 27 noiembrie 2020.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward