Post Mobile World Congress Conference 2018

  • BUCURESTI
  •    28 Martie 2018

Diagrama globală 5G în premieră în România

Diagrama globală 5G în premieră în România:
--------------------------------------------------------------- 
Când va pătrunde noua tehnologie şi la noi?

CONGRESUL MONDIAL AL MOBILITĂŢII DE LA BARCELONA PUNE ACCENTUL PE MOBILITATEA GLOBALĂ ÎN BENEFICIUL SOCIETĂŢII, TEHNOLOGIA ÎN SLUJBA COMUNITĂŢILOR, PENTRU UN VIITOR MAI BUN.

5G, DIGITAL TRANSFORMATION, FINTECH, SMART CITY şi IoT sunt direcţiile esenţiale ale acestei ere NexTech.

REVISTA COMUNICAŢII MOBILE ŞI TELECOMTV.RO VOR PARTICIPA ŞI ÎN 2018 LA MWC, PENTRU AL 14-LEA AN CONSECUTIV, LA LANSĂRILE CELOR MAI MARI PROIECTE ALE OPERATORILOR TELECOM ȘI ALE PRODUCĂTORILOR GLOBALI DE ECHIPAMENTE ÎN DIRECȚIA INOVAȚIEI ICT.

După Barcelona, la Conferința anuală MOBILE INNOVATION de la București, ajunsă la ediția a 8-a, Consiliul Consultativ IT&C vă prezintă mega-sinteza Congresului din Capitala Mondială a Mobilităţii, dublată de perspectiva jucătorilor din România. Dezbaterea trasează direcţiile strategice în industriile IT&C și conexe din 2018!

Înscrieri la www.comunic.ro/postmwc2018

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward