Post Mobile World Congress Conference 2018

  • BUCURESTI
  •    28 Martie 2018

Diagrama globală 5G în premieră în România

Diagrama globală 5G în premieră în România:
--------------------------------------------------------------- 
Când va pătrunde noua tehnologie şi la noi?

CONGRESUL MONDIAL AL MOBILITĂŢII DE LA BARCELONA PUNE ACCENTUL PE MOBILITATEA GLOBALĂ ÎN BENEFICIUL SOCIETĂŢII, TEHNOLOGIA ÎN SLUJBA COMUNITĂŢILOR, PENTRU UN VIITOR MAI BUN.

5G, DIGITAL TRANSFORMATION, FINTECH, SMART CITY şi IoT sunt direcţiile esenţiale ale acestei ere NexTech.

REVISTA COMUNICAŢII MOBILE ŞI TELECOMTV.RO VOR PARTICIPA ŞI ÎN 2018 LA MWC, PENTRU AL 14-LEA AN CONSECUTIV, LA LANSĂRILE CELOR MAI MARI PROIECTE ALE OPERATORILOR TELECOM ȘI ALE PRODUCĂTORILOR GLOBALI DE ECHIPAMENTE ÎN DIRECȚIA INOVAȚIEI ICT.

După Barcelona, la Conferința anuală MOBILE INNOVATION de la București, ajunsă la ediția a 8-a, Consiliul Consultativ IT&C vă prezintă mega-sinteza Congresului din Capitala Mondială a Mobilităţii, dublată de perspectiva jucătorilor din România. Dezbaterea trasează direcţiile strategice în industriile IT&C și conexe din 2018!

Înscrieri la www.comunic.ro/postmwc2018

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward

ITFest

ITFest este un proiect cu tradiție în rândul celor pasionați de programare și adună, pe an ce trece, tot mai mulți participanți, atât din rândul elevilor de liceu, cât și din cel al studenților. Acesta oferă posibilitatea de a lua contact cu numeroase firme din mediul IT și de a creiona locurile de muncă într-un mod interactiv. ...

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward