PPC Hot Seat Martie 2014

  • BUCURESTI - Impact Hub
  •    28 Martie 2014

Ai campanii AdWords in derulare si te-ai impotmolit? Ai incercat toate variantele pe care le stiai, dar nu functioneaza? Bugetul tau de Adwords a luat-o razna? Ai cheltuit sute de euro si rezultatele nu au fost pe masura? Ai un magazin online si vrei sa tii in frau bugetul de marketing? Esti interesat de domeniul PPC si vrei sa inveti cat mai multe tips & tricks pentru a le aplica cu succes?

Ai campanii AdWords in derulare si te-ai impotmolit? Ai incercat toate variantele pe care le stiai, dar nu functioneaza? Bugetul tau de Adwords a luat-o razna? Ai cheltuit sute de euro si rezultatele nu au fost pe masura? Ai un magazin online si vrei sa tii in frau bugetul de marketing? Esti interesat de domeniul PPC si vrei sa inveti cat mai multe tips & tricks pentru a le aplica cu succes? Atunci esti la locul potrivit.

UNDE? Asociația SEMRo te invită la PPC Hot Seat, zona Unirii, The Hub (Impact Hub), etaj 2, sala Viena. Harta aici.
CAND? Pe 28 martie, intre 19.00 – 21.00.

CE facem?

Tu ne dai studiul de caz (acces read only la contul tau AdWords) si il discutam pe indelete la eveniment.
Avem grija de bugetul tau, asa ca in loc sa platesti sute de euro pentru consultanta si audit, la acest eveniment vei beneficia de ele doar achitand costul biletului. Si nu de la unul, ci de la 3 specialisti de top din domeniu!

Vei afla metode de optimizare valoroase, care te vor ajuta sa-ti eficientizezi costurile si conversiile.
Confidentialitatea datelor este garantata, evenimentul fiind unul privat.
Si daca n-am studiu de caz? Esti bine-venit oricum. E sansa ta sa le pui cat mai multe intrebari specialistilor. Vei afla astfel toate necunoscutele si campaniile tale AdWords vor fi optimizate eficient.

CINE? Tu si cei 3 specialisti. Mai jos ai o scurta prezentare despre ei:

  • Marius Lazarescu – General Manager Today’s. Cu o experienta de peste 8 ani in domeniu si bugete gestionate de peste 1.000.000 euro, Marius Lazarescu conduce una din agentiile de top din Romania.
  • Cristian Ignat - PPC Marketing Manager 2Parale. Cristian conduce cu succes divizia de PPC a 2Parale, cea mai mare retea de afiliere din tara, iar cei peste 7 ani de experienta in domeniu isi spun cu siguranta cuvantul.
  • Cornel Coman – Specialist PPC in cadrul agentiei WebDigital si totodata certificat Google AdWords Individual. De un an si cateva milioane de click-uri construieste si optimizeaza campanii PPC. Impreuna cu echipa WebDigital, el a gestionat cu succes peste 50 de conturi si a obtinut rezultate apreciate de catre clienti.


CAT costa? 50 lei (cash, la intrare). Audit gratuit si consultanta de la 3 specialisti de top. Valoare adaugata mare, cost mic, asta da investitie!

Te asteptam cu drag. Dar grabeste-te, locurile sunt limitate!

Pentru mai multe detalii, te astept cu intrebari la [email protected] (0763-248.170) http://semro.ro/2014/03/ppc-hot-seat-martie-2014/

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

JS Camp

Ediția din 2021 JSCamp Romania va reuni  experti Java Script internationali si locali, ce vor impartasi timp de o zi secretele „celui mai popular limbaj de programare web”. Evenimentul cuprinde conferinte si workshop-uri intensive despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open- web, metodologii si tool-uri avansate. ...

Citește tot arrow_forward

#NEXTFinTech DEMO DAY

Techcelerator anunță NextFinTech Demo Day, evenimentul în care cele 11 start-up-uri selectate în programul de accelerare își vor prezenta ideile de business în fața unei audiențe formate din investitori români și străini, specialiști IT, pasionați de tehnologie. După o perioadă de 3 luni de mentorat, cele 11 start-up-uri au posibilitatea de a atrage investi...

Citește tot arrow_forward