Prima intalnire Bucharest Opencart

  • BUCURESTI - TechHub, strada Nicolae Filipescu, nr.39-41
  •    28 Iunie 2016

Organizatorii propun initierea unei prime intalniri a grupului va avea loc in data de 28 iunie la TechHub Bucharest.

Organizatorii propun initierea unei prime intalniri a grupului va avea loc in data de 28 iunie la TechHub Bucharest.

La eveniment vor fi prezenți 3 speakeri care abordeaza subiecte legate de dezvoltarea de solutii de e-commerce din perspectiva dezvoltatorului, dar si a clientului.

Pentru cei prezenti, va fi o sesiune de networking, discutii libere, intrebati si raspunsuri utile pentru activitatea lor. Prezenta participantilor este necesar să fie valida prin confirmarea locului de catre organizatori.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward