Prima intalnire Bucharest Opencart

  • BUCURESTI - TechHub, strada Nicolae Filipescu, nr.39-41
  •    28 Iunie 2016

Organizatorii propun initierea unei prime intalniri a grupului va avea loc in data de 28 iunie la TechHub Bucharest.

Organizatorii propun initierea unei prime intalniri a grupului va avea loc in data de 28 iunie la TechHub Bucharest.

La eveniment vor fi prezenți 3 speakeri care abordeaza subiecte legate de dezvoltarea de solutii de e-commerce din perspectiva dezvoltatorului, dar si a clientului.

Pentru cei prezenti, va fi o sesiune de networking, discutii libere, intrebati si raspunsuri utile pentru activitatea lor. Prezenta participantilor este necesar să fie valida prin confirmarea locului de catre organizatori.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward