Product Camp Bucharest #2:

  • BUCURESTI - Tech Hub
  •    18 Ianuarie 2016

Conferinta "Pitfalls of Product Marketing and How Business Requirements Can Make Your Product a Success" va aborda elemente precum monitorizarea vanzarilor, comportamentul utilizatorului, dezvoltarea business-ului si despre implicarea departamentului de Marketing in dezvoltarea de produse.

Conferinta sustinuta de Eliza Dumitrache, Avira, "Pitfalls of Product Marketing and How Business Requirements Can Make Your Product a Success" va aborda elemente precum monitorizarea vanzarilor, comportamentul utilizatorului, lucruri esentiale pentru succesul in vanzari, dezvoltarea business-ului si despre implicarea departamentului de Marketing in dezvoltarea de produse.

Conferinta va fi urmata de o perioada de socializare, in care se vor demara discutii si se vor impartasi pareri despre modul de lucru, probleme intalnite si proiectele de la birou.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

”Cybsersecurity and Digital Resilience”

CIO Council și Revista CARIERE continuă seria de evenimente online CIO TALKS - Powered by CIO Council și organizează marți 26 ianuarie, între orele 15:00-17:30, cu o nouă ediție „Cybsersecurity and Digital Resilience”. Acest webcast explorează în principal modalitățile de asigurare și de menținere a securității cibernetice î...

Citește tot arrow_forward

Cum să ajungi Data Scientist?

Meetup-urile Women in Machine Learning & Data Science (WiMLDS) își propun să inspire, să crească nivelul cunoașterii și să susțină femeile din acest domeniu.

Citește tot arrow_forward

#NEXTFinTech DEMO DAY

Techcelerator anunță NextFinTech Demo Day, evenimentul în care cele 11 start-up-uri selectate în programul de accelerare își vor prezenta ideile de business în fața unei audiențe formate din investitori români și străini, specialiști IT, pasionați de tehnologie. După o perioadă de 3 luni de mentorat, cele 11 start-up-uri au posibilitatea de a atrage investi...

Citește tot arrow_forward