Product Camp Bucharest #2:

  • BUCURESTI - Tech Hub
  •    18 Ianuarie 2016

Conferinta "Pitfalls of Product Marketing and How Business Requirements Can Make Your Product a Success" va aborda elemente precum monitorizarea vanzarilor, comportamentul utilizatorului, dezvoltarea business-ului si despre implicarea departamentului de Marketing in dezvoltarea de produse.

Conferinta sustinuta de Eliza Dumitrache, Avira, "Pitfalls of Product Marketing and How Business Requirements Can Make Your Product a Success" va aborda elemente precum monitorizarea vanzarilor, comportamentul utilizatorului, lucruri esentiale pentru succesul in vanzari, dezvoltarea business-ului si despre implicarea departamentului de Marketing in dezvoltarea de produse.

Conferinta va fi urmata de o perioada de socializare, in care se vor demara discutii si se vor impartasi pareri despre modul de lucru, probleme intalnite si proiectele de la birou.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

ITFest

ITFest este un proiect cu tradiție în rândul celor pasionați de programare și adună, pe an ce trece, tot mai mulți participanți, atât din rândul elevilor de liceu, cât și din cel al studenților. Acesta oferă posibilitatea de a lua contact cu numeroase firme din mediul IT și de a creiona locurile de muncă într-un mod interactiv. ...

Citește tot arrow_forward

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward