Programatori la înălțime

  • IASI - Palas Mall
  •    15 - 16 Octombrie 2016

Cursul este adresat programatorilor dornici să exerseze sau sa învețe dezvoltarea unui proiect folosind TDD. Participarea la acest eveniment necesită cunoștințe de bază în programare.

Cursul este adresat programatorilor dornici să exerseze sau sa învețe dezvoltarea unui proiect folosind TDD. Participarea la acest eveniment necesită cunoștințe de bază în programare.

Gradul de dificultate al proiectului va fi stabilit în funcție de nivelul de experiență al participanților.

În acest curs vei învăța despre:

  • avantajele TDD-ului
  • TDD și arhitectura unui proiect
  • interoperabilitatea între diverse tehnologii/limbaje de programare
  • lucrul în echipe formate ad-hoc
  • auto-organizare

Metoda de predare

100% practică, proiectul find realizat împreună cu formatorul. Platforma de dezvoltare rămâne la latitudinea fiecărei echipe (cu ce sunteți cel mai confortabil, sau dimpotrivă). Prezența unei librării de testare unitară este recomandată dar nu obligatorie.

Fiecare echipă trebuie să dispună de cel puțin un calculator, iar pentru a evita surprizele, recomandam ca fiecare cursant să vină cu propriul calculator.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward