Puterea Solutiilor de Colaborare - viitorul este social!

  • BUCURESTI - JW Marriott Grand Hotel‎
  •    24 Septembrie 2014

In luna septembrie Beck et al Services Romania si IBM Romania organizeaza evenimentul „Puterea Solutiilor de Colaborare - viitorul este social!“.

In luna septembrie Beck et al Services Romania si IBM Romania organizeaza evenimentul „Puterea Solutiilor de Colaborare - viitorul este social!“.

Solutiile de colaborare sociala IBM, care vor fi baza evenimentului sunt furnizate in Romania de catre compania de origine germana Beck et al Services, IBM Advanced Partner. Invitatii evenimentului, factori de decizie din cele mai importante companii romanesti din productie, servicii, asigurari, financiar, energie, retail, telecomunicatii si productie vor afla detalii despre solutiile de colaborare sociala IBM de la experti in acest domeniu: Siegfried Lautenbacher, CEO Beck et al. Services Group si Vojtech Trs, Collaboration Solutions Architect Leader CEE & CIS IBM.

Evenimentul va avea loc pe data de 24 Septembrie 2014 in sala de conferinte a hotelului Marriot din Bucuresti.

Conceptul Social Business Collaboration este relativ nou pe piata romaneasca iar scopul evenimentul este sa raspunda intrebarilor factorilor de decizie si a directorilor IT si sa ofere solutii pentru imbunatatirea modului in care oamenii lucreaza si interactioneaza in cadrul organizatiei, comunica si colaboreaza cu clientii si partenerii de afaceri sau aduc valoare adugata proceselor de business prin sporirea interactiunii umane.

Introduceți evenimentul în

Beck et al.

Beck et al.

Beck et al. este alegerea potrivită în obținerea performanței de top în afacerile clienților săi prin oferirea de servicii de consultanță, implementare și suport în accelerarea digitalizării.Prin cunoștințele tehnice și de consultanță IT, digitalizează procesele și documentele clienților prin utilizarea unor platf...

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor PR!VACY ROMANIA 2021

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor este organizată online în perioada 29-30 Ianuarie 2021, reușind să mobilizeze și să coaguleze principalii actori din acest domeniu, facilitând dialogul între părți.

Citește tot arrow_forward

JS Camp

Ediția din 2021 JSCamp Romania va reuni  experti Java Script internationali si locali, ce vor impartasi timp de o zi secretele „celui mai popular limbaj de programare web”. Evenimentul cuprinde conferinte si workshop-uri intensive despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open- web, metodologii si tool-uri avansate. ...

Citește tot arrow_forward