Puterea Solutiilor de Colaborare - viitorul este social!

  • BUCURESTI - JW Marriott Grand Hotel‎
  •    24 Septembrie 2014

In luna septembrie Beck et al Services Romania si IBM Romania organizeaza evenimentul „Puterea Solutiilor de Colaborare - viitorul este social!“.

In luna septembrie Beck et al Services Romania si IBM Romania organizeaza evenimentul „Puterea Solutiilor de Colaborare - viitorul este social!“.

Solutiile de colaborare sociala IBM, care vor fi baza evenimentului sunt furnizate in Romania de catre compania de origine germana Beck et al Services, IBM Advanced Partner. Invitatii evenimentului, factori de decizie din cele mai importante companii romanesti din productie, servicii, asigurari, financiar, energie, retail, telecomunicatii si productie vor afla detalii despre solutiile de colaborare sociala IBM de la experti in acest domeniu: Siegfried Lautenbacher, CEO Beck et al. Services Group si Vojtech Trs, Collaboration Solutions Architect Leader CEE & CIS IBM.

Evenimentul va avea loc pe data de 24 Septembrie 2014 in sala de conferinte a hotelului Marriot din Bucuresti.

Conceptul Social Business Collaboration este relativ nou pe piata romaneasca iar scopul evenimentul este sa raspunda intrebarilor factorilor de decizie si a directorilor IT si sa ofere solutii pentru imbunatatirea modului in care oamenii lucreaza si interactioneaza in cadrul organizatiei, comunica si colaboreaza cu clientii si partenerii de afaceri sau aduc valoare adugata proceselor de business prin sporirea interactiunii umane.

Introduceți evenimentul în

Beck et al.

Beck et al.

Beck et al. este alegerea potrivită în obținerea performanței de top în afacerile clienților săi prin oferirea de servicii de consultanță, implementare și suport în accelerarea digitalizării.Prin cunoștințele tehnice și de consultanță IT, digitalizează procesele și documentele clienților prin utilizarea unor platf...

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Ziua Comunicatiilor 2021

Telecomunicatiile, vector de transformare digitalaBucuresti, 15 aprilie 2021, Hybrid Event, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, LIVE

Citește tot arrow_forward