Răspunderea companiilor de IT și Cyber risk

  • BUCURESTI - Mindspace Pipera- Bd. Dimitrie Pompeiu 8, Globalworth Campus A, Etaj 6
  •    01 Octombrie 2019

Echipa LeaderTeam Broker va invita la evenimentul cu tema “Raspunderea companiilor de IT si Cyber risk”, pe data de 1 octombrie, la ora 17.30.

Dezbaterea este adresata companiilor din domeniul IT&C si preceda lansarea primului produs de asigurare de pe piata din Romania care include 3 componente cheie: raspundere profesionala, cyber risk si amenzi GDPR. Cateva detalii despre produs gasiti aici www.leaderteam.ro/it

Asadar, va invitam sa adaugati in agenda detaliile evenimentului:

DATA/ORA: 1 octombrie, 17:30

LOCATIE: Mindspace Pipera- Bd. Dimitrie Pompeiu 8, Globalworth Campus A, Etaj 6, Bucuresti

PARTENERI: CFC Underwriting Londra si ANIS

Confirmarea participarii se face pana pe data de: 23.09.2019.

In curand revenim cu invitatia oficiala si cu agenda evenimentului.

*accesul la eveniment este gratuit

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward