RAU-DevHack 2019

  • BUCURESTI - Universitatea Româno-Americană
  •    19 - 21 Aprilie 2019

Ne dorim să organizăm la București cel mai mare concurs de programare  pentru studenți și elevi - în Facultatea de Informatică Managerială a Universității Româno-Americane.Vă așteptăm să vă înscrieți la una dintre secțiunile:
- JUNIOR, dedicată elevilor de liceu
- SENIOR, dedicată studenților de la orice facultate si liceenilor ... dacă fac față provocării.

Toate detaliile sunt disponibile aici: http://www.rau-devhack.ro/

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Testare Aplicatii Web

In cadrul cursului vom discuta despre caracteristicile testarii functionale si nefunctionale pentru aplicatii web. Participantii vor invata despre standardele si cerintele aplicatiilor web, instrumentele, arhitectura si principiile de functionare a acestora.

Citește tot arrow_forward

Curs programare in C

Acest curs este o introducere in programarea cu C, oferindu-le programatorilor oportunitatea de a-si dezvolta, sau actualiza, abilitatile de software development folosind limbajul C. Separat de conceptele cheie ale acestui limbaj, training-ul contine si informatii legate de designul si implementarea in C a structurilor comune si algoritmilor comuni.

Citește tot arrow_forward

GPEC SUMMIT, EDIȚIA DE TOAMNĂ

Înainte de a 14-a ediție anuală a Festivității de Premiere în Comerțul Electronic Românesc Gala Premiilor eCommerce, te așteaptă două zile memorabile la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie 2019.

Citește tot arrow_forward