ReactiveX sau Symfony

  • BUCURESTI - TechHub, Parter, Strada Nicolae Filipescu 39-41
  •    31 Mai 2017

ReactiveX sau Symfony?

ReactiveX sau Symfony? Știm că îți dorești să creezi aplicații ușor și rapid și că ești nevoit să alegi din multitudinea de alternative deja existente. În această ediție vorbim despre ReactiveX și Symfony alături de doi pasionați ai domeniului, gata să te ajute să înveți lucruri noi.

Detalii și înregistrare (gratuită) la: https://talks98.eventbrite.com

Evenimentul de Facebook este https://www.facebook.com/events/1840112539649910/

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

ITFest

ITFest este un proiect cu tradiție în rândul celor pasionați de programare și adună, pe an ce trece, tot mai mulți participanți, atât din rândul elevilor de liceu, cât și din cel al studenților. Acesta oferă posibilitatea de a lua contact cu numeroase firme din mediul IT și de a creiona locurile de muncă într-un mod interactiv. ...

Citește tot arrow_forward

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward