ReactiveX sau Symfony

  • BUCURESTI - TechHub, Parter, Strada Nicolae Filipescu 39-41
  •    31 Mai 2017

ReactiveX sau Symfony?

ReactiveX sau Symfony? Știm că îți dorești să creezi aplicații ușor și rapid și că ești nevoit să alegi din multitudinea de alternative deja existente. În această ediție vorbim despre ReactiveX și Symfony alături de doi pasionați ai domeniului, gata să te ajute să înveți lucruri noi.

Detalii și înregistrare (gratuită) la: https://talks98.eventbrite.com

Evenimentul de Facebook este https://www.facebook.com/events/1840112539649910/

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward