Retail Arena

  • BUCURESTI - Hotel Sheraton
  •    26 - 27 Octombrie 2016

retailArena se adreseaza atat marilor lanturi de retail, magazinelor online cat si furnizorilor de servicii, specialistilor in logistica si marketing, proprietarilor de spatii comerciale si producatorilor din FMCG.

retailArena se adreseaza atat marilor lanturi de retail, magazinelor online cat si furnizorilor de servicii, specialistilor in logistica si marketing, proprietarilor de spatii comerciale si producatorilor din FMCG.

Te gandesti la multichannel, sau deja ai inceput sa ai o abordare omnichannel pentru businessul tau? La retailArena vei afla cele mai noi tendinte si vei intra în contact cu cele mai inovative solutii pentru retail.

Printre speakerii confirmați ai evenimentului se regăsesc: Manfred Litschka (Director regional de vânzări TCC), Cristina Miclea (Marketing Manager Albalact), Alina Stepan (Managing Director Ipsos South-East Europe), Ciprian Pasca (Country Manager Zoniz Proximity), Mara Cristina (Brand Manager miniPrix), Dan Isai (CEO & Founder Salad Box), Claudiu Vrînceanu (Secretar de stat Ministerul Economiei), Amra Amra (Founder Cold Pressed Juicery), Raluca Radu (Country Manager Answear)

In perioada 23 - 31 august cumperi 1 bilet si primesti 1 gratuit! Trimite un email la adresa [email protected]rp.ro si spune-ne cu cine vrei sa vii insotit.

retailArena este mai mult decat un eveniment, este o comunitate a specialistilor din marketing, ecommerce si retail. Aici gasesti stiri relevante, interviuri si analize pentru piata de retail pe care te incurajam sa le distribui si, in acest fel, sa ne ajuti sa crestem impreuna.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

#NEXTFinTech DEMO DAY

Techcelerator anunță NextFinTech Demo Day, evenimentul în care cele 11 start-up-uri selectate în programul de accelerare își vor prezenta ideile de business în fața unei audiențe formate din investitori români și străini, specialiști IT, pasionați de tehnologie. După o perioadă de 3 luni de mentorat, cele 11 start-up-uri au posibilitatea de a atrage investi...

Citește tot arrow_forward

JS Camp

Ediția din 2021 JSCamp Romania va reuni  experti Java Script internationali si locali, ce vor impartasi timp de o zi secretele „celui mai popular limbaj de programare web”. Evenimentul cuprinde conferinte si workshop-uri intensive despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open- web, metodologii si tool-uri avansate. ...

Citește tot arrow_forward