Retail TECH 2020

  • BUCURESTI - Hotel InterContinental
  •    01 Aprilie 2020

A 3-a editie anuala a conferintei RetailTech Romania, se va concentra pe modul in care tehnologia poate contribui la eficientizarea operatiunilor din cadrul magazinelor si a sectorului de retail in general.

Folosind tehnologia si echipamente de automatizare a proceselor, activitatea operationala poate fi semnificativ imbunatatita.
Evolutia rapida a tehnologiei in domeniu ofera oportunitati uriase pentru retaileri prin oferirea de solutii de eficientizare a activitatii.
Valorificarea avantajelor oferite de noile echipamente, solutii IT si tehnologii inovative, dar si interpretarea cantitatii masive de date disponibile pot imbunatati semnificativ eficienta operationala in activitatea zilnica.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward

Codiax 2021

Codiax, singurul și cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat exclusiv fenomenului Deep Tech va avea loc între 13-14 mai, pe platforma Hopin.

Citește tot arrow_forward