RetailArena 2018: Tech.Community. Experience

  • BUCURESTI - Sheraton Bucharest Hotel
  •    24 - 25 Octombrie 2018

retailArena 2018 - Tech. Community. Experience aduce in prim plan cele mai noi tendinte din retailul omnichannel cu accent pe strategii inovatoare de marketing. 

Editia din acest an acopera atat piata locala, printr-un panel dedicat retail-ului “made in Romania”, dar si a extinderii internationale a acestora, precum si o viziune globala, evocata de playeri care activeaza pe plan mondial. Partea juridica, din ce in ce mai importanta si mai complexa, isi va avea locul intr-un panel in care vom discuta alaturi de experti ai Pelifilip. 

Programul este modular si iti permite sa alegi ce este mai relevant pentru tine. 2 zile de conferinta, workshop-uri, zona expo si networking aplicat. 

Vino la eveniment si vei afla cele mai noi tehnici de fidelizare aplicate de retaileri moderni si traditionali pentru a-i atrage pe consumatorii actuali, care resimt deopotriva presiunea timpului si din a caror vocabular online-ul este nelipsit. 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Codiax 2021

Codiax, singurul și cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat exclusiv fenomenului Deep Tech va avea loc între 13-14 mai, pe platforma Hopin.

Citește tot arrow_forward