retailArena 2019

retailArena, conferinta de business dedicata industriei de retail organizata de wall-street.ro, a ajuns, in acest an, la a saptea editie. An de an, am incercat sa adunam, timp de doua zile, cei mai importanti jucatori din zona de retail, ecommerce, FMCG, dezvoltatori de centre comerciale, furnizori de servicii sau specialisti in marketing. Discutiile, dezbaterile, prezentarile exclusive si insighturile pe care ni le-au oferit le-am dat mai departe participantilor din sala, dar si cititorilor interesati in a-si dezvolta afacerea si de a fi cat mai competitivi in piata de retail.

  • Bucuresti - Hotel Sheraton București
  •    23 - 24 Octombrie 2019

In acest an, pe 23 si 24 octombrie, la retailArena aflam cum arata consumatorul viitorului, pornind de la doua cuvinte cheie ale momentului care caracterizeaza industria: emotii si experiente. Este clar ca produsul in sine nu mai este suficient pentru a determina un consumator sa il achizitioneze, in conditile in care oferta de la raft a devenit una extrem de competitiva. Ce fac retailerii si producatorii in aceasta situatie? Ce anume declanseaza in prezent achizitia si cum poti anticipa nevoile si preferintele consumatorilor? Care sunt trendurile in aceasta industrie si cum iti poti regandi strategia de business astfel incat sa fii in topul preferintelor clientilor? Cum se va face comert in viitor si, mai important, cum arata consumatorul de maine?

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot