Romanian Fiber Optic Conference 2020

  • BUCURESTI - Radisson Blu Hotel
  •    04 Martie 2020

Cel mai așteptat eveniment al industriei de profil va avea loc anul acesta în data de 4 martie, la Hotel Radisson Blu, în București

 

Tema aleasă pentru ediția din acest an a conferinței este „Underground fiber optic networks = future?” și reprezintă un argument solid pentru previziuni asupra viitorului apropiat, ceea ce inevitabil ajută inclusiv la luarea unor decizii favorabile de business.
Vor participa invitați străini, reprezentanți ai instituțiilor guvernamentale române, a industriei telecom și a domeniilor conexe. Evenimentul va fi structurat în două părți: prezentările vorbitorilor invitați, dar și dezbateri pe teme de interes comun și naționale.
Mai multe detalii pe site-ul conferinței: http://conference2020.afor.ro

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Big Data Week

Cea mai importantă conferință dedicată datelor desprinse din scenarii de business va avea loc în București, în perioada 7-9 aprilie 2020, la Radisson Blu Hotel.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologie timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward