Romanian Fiber Optic Conference 2020

  • BUCURESTI - Radisson Blu Hotel
  •    04 Martie 2020

Cel mai așteptat eveniment al industriei de profil va avea loc anul acesta în data de 4 martie, la Hotel Radisson Blu, în București

 

Tema aleasă pentru ediția din acest an a conferinței este „Underground fiber optic networks = future?” și reprezintă un argument solid pentru previziuni asupra viitorului apropiat, ceea ce inevitabil ajută inclusiv la luarea unor decizii favorabile de business.
Vor participa invitați străini, reprezentanți ai instituțiilor guvernamentale române, a industriei telecom și a domeniilor conexe. Evenimentul va fi structurat în două părți: prezentările vorbitorilor invitați, dar și dezbateri pe teme de interes comun și naționale.
Mai multe detalii pe site-ul conferinței: http://conference2020.afor.ro

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward

ISACA Romania Chapter Virtual event

 ISACA Romania Chapter and Revista CARIERE organizează evenimentul online cu tema ”Expect the unexpected. Rewind. Reshape. Rethink. Restart” în perioada 2 – 4 Martie 2021. Pe parcursul celor trei zile, în cadrul ISACA Romania Chapter Virtual Event vor fi dezbătute subiecte fierbinți legate de guvernanță și reglementări privind controlul și securitatea inf...

Citește tot arrow_forward