Romanian Fiber Optic Conference 2020

  • BUCURESTI - Radisson Blu Hotel
  •    04 Martie 2020

Cel mai așteptat eveniment al industriei de profil va avea loc anul acesta în data de 4 martie, la Hotel Radisson Blu, în București

 

Tema aleasă pentru ediția din acest an a conferinței este „Underground fiber optic networks = future?” și reprezintă un argument solid pentru previziuni asupra viitorului apropiat, ceea ce inevitabil ajută inclusiv la luarea unor decizii favorabile de business.
Vor participa invitați străini, reprezentanți ai instituțiilor guvernamentale române, a industriei telecom și a domeniilor conexe. Evenimentul va fi structurat în două părți: prezentările vorbitorilor invitați, dar și dezbateri pe teme de interes comun și naționale.
Mai multe detalii pe site-ul conferinței: http://conference2020.afor.ro

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward