Romanian Security Fair

  • BUCURESTI - Pavilionul Central Romexpo
  •    20 - 22 Octombrie 2016

80 de companii romanesti si straine participa la expozitie intr-un spatiu de peste 2500 mp

80 de companii romanesti si straine participa la expozitie intr-un spatiu de peste 2500 mp

Editia 2016 a ROMANIAN SECURITY FAIR, cel mai relevant eveniment local dedicat tehnicilor de securitate, va avea loc pe 20-22 octombrie in Pavilionul Central Romexpo. La eveniment vor fi prezente nu mai putin de 80 companii romanesti si straine, intr-un spatiu expozitional ce depaseste 2500 mp. Cele trei zile de eveniment reprezinta cea mai buna ocazie pentru profesionistii din domeniu sa se informeze asupra tendintelor pietei si a noutatilor din domeniu. (descarca intreg articolul in format PDF)

CUM ARATĂ PIAŢA EUROPEANĂ DE SECURITATE ?

Pentru a înţelege mai bine direcţia în care se îndreaptă piaţa locală de securitate electronică, se impune o analiză a situaţiei europene. Vom putea astfel să comparăm, atât aspecte concrete legate de profilul jucătorilor și a ofertelor curente cât şi tendinţele pe termen scurt şi mediu. Piaţa este însă foarte fragmentată, atât la nivelul categoriilor de produse şi servicii cât şi a jucătorilor şi prin urmare o imagine generală este dificil de obţinut. Ca şi în România, exista numeroase ramificaţii (descarca intreg articolul in format PDF)

SPECIALIȘTII ÎN DOMENIUL SIGURANȚEI SE REUNESC LA ROMANIAN SECURITY FAIR
Numărul firmelor care activează în domeniul siguranței și securității în România a înregistrat un progres constant în ultimii doi ani. Astfel, dacă în 2014 volumul companiilor era undeva între 1.300 și 2.000, anul acesta, conform datelor disponibile pe site-ul Poliției Române, în registrele naționale de evidență ale prestatorilor de servicii de securitate privată figurau:
– 1.366 de companii înregistrate în Registrul Național al Evaluatorilor de Risc la Securitatea Fizică (RNERSF);
– 2.138 de societăți specializate în domeniul sistemelor de alarmare;
– 1.298 de societăți specializate în domeniul pazei și protecției.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward