RONOG (Romanian Network Operators Group

  • BUCURESTI - Hotel JW Marriott Grand Hotel
  •    23 Octombrie 2018

Conferința RONOG reunește în fiecare an specialiști din industria telecom atât din România dar și din străinătate, participanții având astfel posibilitatea de a face schimb de experiență și de a împărtăși idei și soluții.

Conferința RONOG reunește în fiecare an specialiști din industria telecom atât din România dar și din străinătate, participanții având astfel posibilitatea de a face schimb de experiență și de a împărtăși idei și soluții.

Asociația Interlan va găzdui cea de-a cincea ediție a conferinței RONOG (Romanian Network Operators Group) în data de 23 octombrie 2018 la Hotel JW Marriott Grand Hotel București.

Evenimentul își propune să polarizeze o comunitate a celor mai importanți reprezentanți ai furnizorilor de internet, dar și a celor mai buni specialiști din domeniul telecomunicațiilor, care împărtășesc aceleași viziuni.

Invităm să participe la acest eveniment cu tradiție în comunitatea de telecom, pe toți reprezentanții din cadrul companiilor care oferă servicii de acces la internet, transmisiuni de date, servicii de voce, cablu TV, găzduire servere și domenii de internet, dar și din rândul autorităților de reglementare, al furnizorilor de echipamente și soluții de securitate. Veți avea ocazia de a afla despre noile tendințe din industria Internetului, de a face schimb de experiență și de a cunoaște parteneri noi de afaceri!

 -------------------------------------

Sponsor Platinum: Facebook

Sponsori Silver: RIPE NCC, Internet Society (ISOC)

Instituții și organizații partenere: Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), Asociația European a Internet Exchange-urilor (Euro-IX), CERT-RO, Asociația de Fibră Optică din România (AFOR)

Parteneri Media: Agora, Agerpres, Softlead, ECSM

Organizator: InterLAN Internet Exchange

Înregistrați-vă aici (fără taxă de participare) https://www.ronog.ro/register-here/

Pentru detalii despre pachetele de sponsorizare vă rugăm să ne contactați:

Angela Stănescu: [email protected] +40730651554

Andreea Cătănescu: [email protected] +40721298993

Pentru informații suplimentare accesați www.ronog.ro

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward