RONOG (Romanian Network Operators Group

  • BUCURESTI - Hotel JW Marriott Grand Hotel
  •    23 Octombrie 2018

Conferința RONOG reunește în fiecare an specialiști din industria telecom atât din România dar și din străinătate, participanții având astfel posibilitatea de a face schimb de experiență și de a împărtăși idei și soluții.

Conferința RONOG reunește în fiecare an specialiști din industria telecom atât din România dar și din străinătate, participanții având astfel posibilitatea de a face schimb de experiență și de a împărtăși idei și soluții.

Asociația Interlan va găzdui cea de-a cincea ediție a conferinței RONOG (Romanian Network Operators Group) în data de 23 octombrie 2018 la Hotel JW Marriott Grand Hotel București.

Evenimentul își propune să polarizeze o comunitate a celor mai importanți reprezentanți ai furnizorilor de internet, dar și a celor mai buni specialiști din domeniul telecomunicațiilor, care împărtășesc aceleași viziuni.

Invităm să participe la acest eveniment cu tradiție în comunitatea de telecom, pe toți reprezentanții din cadrul companiilor care oferă servicii de acces la internet, transmisiuni de date, servicii de voce, cablu TV, găzduire servere și domenii de internet, dar și din rândul autorităților de reglementare, al furnizorilor de echipamente și soluții de securitate. Veți avea ocazia de a afla despre noile tendințe din industria Internetului, de a face schimb de experiență și de a cunoaște parteneri noi de afaceri!

 -------------------------------------

Sponsor Platinum: Facebook

Sponsori Silver: RIPE NCC, Internet Society (ISOC)

Instituții și organizații partenere: Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), Asociația European a Internet Exchange-urilor (Euro-IX), CERT-RO, Asociația de Fibră Optică din România (AFOR)

Parteneri Media: Agora, Agerpres, Softlead, ECSM

Organizator: InterLAN Internet Exchange

Înregistrați-vă aici (fără taxă de participare) https://www.ronog.ro/register-here/

Pentru detalii despre pachetele de sponsorizare vă rugăm să ne contactați:

Angela Stănescu: [email protected] +40730651554

Andreea Cătănescu: [email protected] +40721298993

Pentru informații suplimentare accesați www.ronog.ro

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward