RONUA Codecamp – Sinaia 2014 (V)

  • SINAIA - Hotel Piatra Soimului
  •    28 - 30 Martie 2014

AXTI recomanda profesionistilor din industria software un weekend de training intensiv (codecamp) organizat de catre RONUA la Sinaia in perioada 28 -30 martie 2014.

AXTI recomanda profesionistilor din industria software un weekend de training intensiv (codecamp) organizat de catre RONUA la Sinaia in perioada 28 -30 martie 2014.

Codecamp-urile sau taberele de programare, reprezinta la ora actuala cea mai ieftina, rapida, distractiva si eficace forma de instruire tehnica prezenta in Romania.

Codecamp-ul se va desfasura la Sinaia, participantii putand beneficia de o ambianta inedita oferita de unul dintre hotelurile cu restaurant clasificat ECO din tara.

Sosirea participantilor are loc vineri seara (28 mar), plecarea fiind dupa pranzul de duminica (30 mar).

Participantii vor veni cu laptorurile proprii si vor asista la prezentarea unor noi concepte in tehnologiile Windows Phone 8 si Windows 8. De asemenea vor urma sub indrumarea Oanei si Arthur Csertus laboratoare practice de tip hands-on.

Costul instruirii in tabara de programare este ZERO, taxa de participare acopera doar cazarea, masa, chiria salii de curs si bauturile din timpul pauzelor pentru care se emit contract si factura.

AXTI a obtinut preturi convenabile pentru pachetele de cazare. Pentru pretul unui sejur la munte, beneficiezi si de instruire tehnica intr-un ambient colaborativ.

Pentru mai multe detalii referitoare la codecamp-ul RONUA, vizitati http://ronua.ro/codecamp/ronua-codecamp-sinaia-2014/

Companii care au optat pentru codecamp-ul RONUA-AXTI pana acum: OCE Software, Visma Software, NetBridge Development, Netbridge Services, Pentalog INET, SIEMENS VDO Automotive, Business Logic System, Endava Cluj, Endava Chisinau, Arhimedes, TEAMNET International, SIVECO Romania, TECHTEAM AKELA, SOFTVISION, Dynamic Ventures, STAR STORAGE, SISTEC SBSOL, RECOGNOS Romania , SIEMENS PSE, ECRM, ELECTROLUX Romania, ASOC ONG HUMAN INFO, AUDICON, SPECTRA COMPUTERS, GFK Romania, Ship Management, Vivendi, ISBC, Siemens, SITI, Atlas Systems, Secure Soft, si altii.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

StepFWD 2020

StepFWD este un program de pre-accelerare care își propune să ajute echipele diverse aflate la început de drum să își lanseze produsul pe piață și să își dezvolte afacerea.

Citește tot arrow_forward