RONUA Codecamp – Sinaia 2014 (V)

  • SINAIA - Hotel Piatra Soimului
  •    28 - 30 Martie 2014

AXTI recomanda profesionistilor din industria software un weekend de training intensiv (codecamp) organizat de catre RONUA la Sinaia in perioada 28 -30 martie 2014.

AXTI recomanda profesionistilor din industria software un weekend de training intensiv (codecamp) organizat de catre RONUA la Sinaia in perioada 28 -30 martie 2014.

Codecamp-urile sau taberele de programare, reprezinta la ora actuala cea mai ieftina, rapida, distractiva si eficace forma de instruire tehnica prezenta in Romania.

Codecamp-ul se va desfasura la Sinaia, participantii putand beneficia de o ambianta inedita oferita de unul dintre hotelurile cu restaurant clasificat ECO din tara.

Sosirea participantilor are loc vineri seara (28 mar), plecarea fiind dupa pranzul de duminica (30 mar).

Participantii vor veni cu laptorurile proprii si vor asista la prezentarea unor noi concepte in tehnologiile Windows Phone 8 si Windows 8. De asemenea vor urma sub indrumarea Oanei si Arthur Csertus laboratoare practice de tip hands-on.

Costul instruirii in tabara de programare este ZERO, taxa de participare acopera doar cazarea, masa, chiria salii de curs si bauturile din timpul pauzelor pentru care se emit contract si factura.

AXTI a obtinut preturi convenabile pentru pachetele de cazare. Pentru pretul unui sejur la munte, beneficiezi si de instruire tehnica intr-un ambient colaborativ.

Pentru mai multe detalii referitoare la codecamp-ul RONUA, vizitati http://ronua.ro/codecamp/ronua-codecamp-sinaia-2014/

Companii care au optat pentru codecamp-ul RONUA-AXTI pana acum: OCE Software, Visma Software, NetBridge Development, Netbridge Services, Pentalog INET, SIEMENS VDO Automotive, Business Logic System, Endava Cluj, Endava Chisinau, Arhimedes, TEAMNET International, SIVECO Romania, TECHTEAM AKELA, SOFTVISION, Dynamic Ventures, STAR STORAGE, SISTEC SBSOL, RECOGNOS Romania , SIEMENS PSE, ECRM, ELECTROLUX Romania, ASOC ONG HUMAN INFO, AUDICON, SPECTRA COMPUTERS, GFK Romania, Ship Management, Vivendi, ISBC, Siemens, SITI, Atlas Systems, Secure Soft, si altii.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor PR!VACY ROMANIA 2021

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor este organizată online în perioada 29-30 Ianuarie 2021, reușind să mobilizeze și să coaguleze principalii actori din acest domeniu, facilitând dialogul între părți.

Citește tot arrow_forward

#NEXTFinTech DEMO DAY

Techcelerator anunță NextFinTech Demo Day, evenimentul în care cele 11 start-up-uri selectate în programul de accelerare își vor prezenta ideile de business în fața unei audiențe formate din investitori români și străini, specialiști IT, pasionați de tehnologie. După o perioadă de 3 luni de mentorat, cele 11 start-up-uri au posibilitatea de a atrage investi...

Citește tot arrow_forward