Oracle NetSuite lanseaza localizarea pentru Romania

  • BUCURESTI - Webinar
  •    19 Iulie 2018

NetSuite pentru Romania -o solutie unificata pentru managementul intregii afaceri!

 

NetSuite si Balkan Technical Services sunt entuziasmati sa va prezinte localizarea NetSuite pentru Romania

Alaturati-va  Xeniei Rusu de la  Oracle NetSuite si Dougie Smith de la Balkan Technical Services la o discutie despre cum NetSuite ofera instrumente inteligente pentru afacerea dumneavoastra.

Participati la aceasta sesiune si aflati cum ofera NetSuite instrumente complete pentru a va conduce afacerea la succes , de la lead la bani. 

Totodata, in aceasta sesiune vom prezenta localizarea aplicatiei pentru Romania, demonstrand cat de usor sa descarcati documentele necesare legislatiei in vigoare.

Porniti drumul spre crestere prin utiliarea unei baze de date dinamice si complete pentru a va creste afacerea!

NetSuite ofera o singura platforma unificata prin care sa va gestionati intreaga companie, totul de la modul in care vindeti, la felul in care va deserviti clientii, integrate pentru a va oferi vizibilitate completa in intreaga organizatie.

Introduceți evenimentul în

Oracle NetSuite

Oracle NetSuite

În prezent, organizațiile necesită soluții de management financiar suficient de flexibile pentru a se adapta nevoilor de afaceri aflate într-un proces activ de schimbare. NetSuite ERP permite organizațiilor gestionarea costurilor IT, optimizarea eficienței contabilității, simplificarea gestionării comenzilor și a proceselor de ...

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Codiax 2021

Codiax, singurul și cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat exclusiv fenomenului Deep Tech va avea loc între 13-14 mai, pe platforma Hopin.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward