SAP Hana Cloud Platform & Dockerizing an ASP.NET Core application

  • BUCURESTI - TechHub, Parter, Strada Nicolae Filipescu 39-41
  •    07 Februarie 2017

Pe parcursul acestui workshop, participanții vor înțelege cum funcționează platforma SAP Hana Cloud și aplicațiile de bază ASP.NET, în cadrul Docker.

Pe parcursul acestui workshop, participanții vor înțelege cum funcționează platforma SAP Hana Cloud și aplicațiile de bază ASP.NET, în cadrul Docker.

Sesiunea cuprinde 2 prezentări:

Prezentarea 1: SAP Hana Cloud Platform 
Prezentator : Radu Simen
Prezentarea va cuprinde aspecte legate de : 
i. Microservices with Java/Spring and Hana 
ii. Front-end : Spring MVC si SAP UI5 
iii. IaaS in HCP (VMs or Docker)

Prezentarea 2: Dockerizarea unei aplicații ASP.NET și crearea unui flux de lucru CI/CD cu  GitHub, Docker Hub, Docker Cloud and Microsoft Azure.
Prezentator: Radu Matei, https://radu-matei.github.io/blog/ 

Pe parcursul acestei sesiunei vom analiza modalitatea de funcționare a ASP .NET Core apps în cadrul Docker, pe care o vom instala ulterior într-un VM în Azure, prin utilizarea Docker Cloud. Vom vedea, de asemenea, cum putem crea un flux CI/CD automatizat, prin utilizarea GitHub, Visual Studio Team Services și Docker Hub.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward