SAP Hana Cloud Platform & Dockerizing an ASP.NET Core application

  • BUCURESTI - TechHub, Parter, Strada Nicolae Filipescu 39-41
  •    07 Februarie 2017

Pe parcursul acestui workshop, participanții vor înțelege cum funcționează platforma SAP Hana Cloud și aplicațiile de bază ASP.NET, în cadrul Docker.

Pe parcursul acestui workshop, participanții vor înțelege cum funcționează platforma SAP Hana Cloud și aplicațiile de bază ASP.NET, în cadrul Docker.

Sesiunea cuprinde 2 prezentări:

Prezentarea 1: SAP Hana Cloud Platform 
Prezentator : Radu Simen
Prezentarea va cuprinde aspecte legate de : 
i. Microservices with Java/Spring and Hana 
ii. Front-end : Spring MVC si SAP UI5 
iii. IaaS in HCP (VMs or Docker)

Prezentarea 2: Dockerizarea unei aplicații ASP.NET și crearea unui flux de lucru CI/CD cu  GitHub, Docker Hub, Docker Cloud and Microsoft Azure.
Prezentator: Radu Matei, https://radu-matei.github.io/blog/ 

Pe parcursul acestei sesiunei vom analiza modalitatea de funcționare a ASP .NET Core apps în cadrul Docker, pe care o vom instala ulterior într-un VM în Azure, prin utilizarea Docker Cloud. Vom vedea, de asemenea, cum putem crea un flux CI/CD automatizat, prin utilizarea GitHub, Visual Studio Team Services și Docker Hub.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward