SAS Roadshow

  • BUCURESTI - JW Marriott Grand Hotel
  •    27 Februarie 2020

SAS, lider global în business analytics, organizează joi, 27 februarie 2020, la Bucureşti, conferinţa anuală SAS Roadshow în cadrul căreia experţi în data analytics şi artificial intelligence vor prezenta impactul acestor tehnologii asupra transformării digitale a companiilor din România.

Evenimentul este dedicat liderilor locali din IT şi business, care vor descoperi cum inovaţiile bazate pe date pot conduce la rezolvarea unor provocări reale prin care trec organizaţiile în prezent. În fiecare companie se iau zilnic decizii care impactează bunul mers al afacerii, fie că vorbim despre decizii strategice de care depinde viitorul organizaţiei sau micro-decizii operaţionale. Toate deciziile, corecte sau greşite, au consecinţe. Încercarea de evitare a celor greşite conduce la un proces decizional ineficient, cu implicaţii semnificative asupra productivităţii companiei.

Speakeri şi experţi internaţionali prezintă cele mai recente inovaţii în analytics

Rik Vera, speaker şi autor de renume, va deschide conferinţa cu prezentarea The Smart Economy despre puterea algoritmilor de a transforma companii şi organizaţii în poveşti de succes în era digitală. În prezent există 3 forţe care conturează această nouă economie: Big Data, Inteligenţa Artificială şi robotizare. Rik Vera va explica cum toate companiile pot folosi la maximum aceste noi forţe economice pentru a construi modele de business pentru viitor.

Una dintre cele mai aşteptate prezentări din cadrul SAS Roadshow este cea a lui Mark Wolff - Healthcare in the age of Intelligent Machines în care Dr. Wolff va discuta despre abordările bazate pe machine learning aplicate la datele colectate de la senzori IoT în timp real pentru a susţine rezultatele medicale şi cercetarea în materie de siguranţă, vizualizarea şi dezvoltarea sistemelor inteligente de asistenţă decizională. Mark este Chief Health and Life Science Analytics Strategist în cadrul diviziei globale de IoT a SAS şi are peste 25 de ani de experienţă în industria medicală în SUA şi Europa. Dr. Wolff este recunoscut ca un practicant desăvârşit şi un lider influent în dezvoltarea şi aplicarea soluţiilor de analiză avansată şi predictivă la probleme complexe din sistemul de sănătate.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward