ȘCOALA DE VARĂ DE E-COMMERCE GPEC, EDIȚIA A 9-A

  •    21 - 26 August 2019

Nu rata a 9-a ediție anuală a Școlii de Vară de E-Commerce GPeC – singura serie de cursuri intensive de comerț electronic și marketing online din România!

În perioada 21-26 August 2019 vei petrece 5 zile la aer curat de munte, timp în care ai parte de 12 Workshop-uri x 90 minute fiecare pe subiecte de maxim interes pentru afacerea ta online.

În plus, primești consultanță gratuită și avizată de la traineri fix pe business-ul tău, schimbi idei și stai la povești cu colegii participanți, faci networking și te distrezi în cadrul activităților de team building alături de cea mai frumoasă comunitate din online-ul românesc.

Școala de Vară de E-Commerce GPeC se desfășoară într-un peisaj superb de munte, la Family Hotel Arnica*** din Moeciu de Sus, Bran, jud. Brașov, în perioada 21-26 August 2019.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

EY Intelligent Automation Regional Conference 2019

Peste 200 de participanți sunt așteptați la EY Intelligent Automation Regional Conference 2019, una dintre cele mai importante conferințe ce vizează tehnologiile automatizate.

Citește tot arrow_forward

Curs Management de Proiect – Elemente de Baza

Acest training este dezvoltat ca o introducere in managementul de proiect pentru dezvoltarea de software – este util atat pentru cei care au rol de project manager cat si pentru cei care se pregatesc sau vor un asemenea rol. Scopul acestui curs este sa ofere participantilor informatiile si abilitatile cheie de care este nevoie in project management si in acelasi timp sa ii pregateasca p...

Citește tot arrow_forward

Introducere in SQL pentru Testare Software

Scopul acestui training este sa invete participantii cum sa foloseasca SQL pentru a interoga o baza de date in cadrul activitatilor de testare software. Principiile SQL (Structured Query Language) predate in acest curs sunt independente de orice sistem de management al bazelor de date si pot sa fie utilizate in majoritatea sistemelor de acest tip.

Citește tot arrow_forward